Ceren58 Şu forumda görüp görebileceğiniz idrara en çok çıkan insan benim. Bekarlıktan bu yana problemlerim var uzun hikaye. İlaçsız doğal yollarla neyi kullanmamı içmemi önerirsiniz. Hafif enfeksiyonum varmış. İlaç da fayda etmedi. 5 dakikada bir günde banko 30 kez çıkıyorum. Daha 4.ayımdayım. Bunun gebelikle hiçbir alakası yok. Kızılcık suyu şerbetini duydum ama temin edebileceğim yer yok. Önerileriniz benim için çok önemli.
Grhn Ceren58 enfeksiyona en iyi gelen şey su yanma hissederdim dakkaya bir lavobaya giderdim Suyumu 3 litreye çıkardım Faydasını gördüm çok şükür . ilaçla bile düzelmemişdi
Grhn Ceren58 ve su o kadar önemli ki doktorum sadece enfeksiyon olduğunda yanma olmaz suyu az içtiğin zamanda yanma hissedersin demişdi doğru çıktı.
Ceren58 Grhn bir yudum su içsem daha çok çıkıyorum tuvalete. Bıktım yine içtim sonuç aynı. İçince inanılmaz geliyor. Alakası yok. Bende farklı bir durum var dogru çalışmadığı için. Ölücem artık.
Ceren58 Grhn 10 tane hastaneye gittim bununla ilgili. Kaç doktora muayene oldum hatırlamıyorum bile. Benimki kötü kader. Olmuyor.
kaan Ceren58 bol bol su içmeni tavsiye ederim ama olacaksa enfeksiyon yine oluyor rabbim yardımcın olsun