Yigitlina 30 haftalik gebeyim ayaklarim heryerim cok agriyor geceler haram oldu gerçekten bi sag bi sol saat 3 u buluyor uyumam sizde var mi bu sorunlar?
Gizemabc Yigitlina 31+6.gunum bugün. Otursam rahat değil, yatsam rahat değil, ayakta zaten çok duramıyorum🥴 son zaman hiç rahat edemiyor hamileler genelde sözünü anlamaya ve yaşamaya başladım. Napalım hamilelik bu, iyi hissetmek tuhaf artık😅
kartanesi02 Yigitlina inanan 30. Haftayı özledim 33+2 deyiz aradan sadece 2 hafta geçti ama bu hafta yatmak işgence gibi yattığım taraftan kalkamıyorum karnım sanki yere yapışıyor 😒
[silindi] Yigitlina bende 30+3 üm normal sanırım haftamıza göre. Bende yattığım yerde sağa sola dönemiyorum eşim sabaha kadar döndürüp duruyor dönmek isteyince 😂😂 bu hafta bir de ellerim ayaklarım şiş uyanıyorum. El parmaklarım kapanmıyor yumruk yapamıyorum acıyor
Burcak_isa Yigitlina aynen bende 30. Haftamdayim bende artık uyuyamıyorum geceleri yürürken yatakta dönerken vajinamda ağrı oluyor
Yigitlina Gizemabc malesef bende o durumdayim ikinci gebeliğim kizimda hic yasamamistim simdi erkek bebek bekliyorum ne uzanarak ne yuruyerek hic bi sekilde rahat edemiyorum o kadar zor geciyir ki bi an once yavruma kavusup bu durumdan kurtulmak istyrm😥
selenthdt Çok normal, bende 31 haftaligim, gece uyuyamiyorum ayaklarim şiş ve sürekli bi rahatsizlik var vücudumda.