Kardelennx 8 haftalık hamileyim ama sürekli kusuyorum doktorun verdiği ilaç hiç fayda etmedi ne yapmalıyım ne yemeliyim bilen varsa yardım edin lütfen
Esra_benzek Kardelennx bende öyleyim saat kaç oldu bişey yiyemedim daha bulantıdan kusmadan banada ilaç verdi zofer adı sabah aç karna içiliyo 2 kere içtim hiçbir değişiklik yok bıraktım hiçbir çözümü yok canım maalesef
Adel001 Kardelennx ayy dün bende bu konuda post açmıştım bayaa yazdılar. Dur seni tag edeyimde gir oku. Ben kusmakdan ateşim çıkıyo o dereceyim yani.
Kardelennx Esra_benzek bende de hiç bir fayda etmiyo ama en etkili ilaçmış başka ilaç verdi ama onuda kullanamıyorum nefes darlığı ve kalp çarpıntısı yapıyo saat kaç oldu bende hala yemek yemedim sadece kusuyorum
hseda Prilam dr. Yi bi deneyin bulantı hapı gece yatmasan önce 2 tane içen bile var iyi geliyormuş ben de 13 haftalığım fakat mide bulantılarım kusmalarım her gecen gün daha kötü oluyor 😔 ilaç kullanmamda yasak o yüzden bu ilacı kullanamıyorum
Kardelennx hseda onu denedim doktor verdi ilk kullanımdan itibaren nefes darlığı ve kalp çarpıntısı yaptığı için doktor bıraktırdı