Hemnike Hepinize çok teşekkür ederim. İçimi rahatlattınız. Dün ambulansın içinde ne olur bebeğime bir şey olmasın diye yıktım her yeri. Eşimle tartışma yaşadım tuz biber oldu resmen. Dahada şiddetlendi ambulansa binip hastanede kalp atışını duyana kadar dünyam başıma yıkıldı resmen. Çok şükür bebeğimin kalp atışını duyunca ağrıyıda boşverdim ama bebeğin olduğu yeri hissediyorum ağrıdan dolayı orda da ağrı olduğunda morelim bozuluyor. İnanın bir pencere olsa açıp açıp bakıcam bir şey var mı diye. Ben bebeğimi sol da hissediyorum solda hisseden var mı? Evet ağrım sağ tarafta ara ara devam ediyor. Progestanı dün acillerde kullanamadım. Onuda dert edindim. Doktorum bir gün atladığında bir şey olmaz. Ama korkuyorum. Coraspin midemi yakıyor aslında bağırsakta çözülüyormuş ama bilmiyorum. Progestanı içiyordum çok yan etki yapıyordu yaklaşık bir aydır içerek alıyorum o da etki etmiş olabilir mideme. Bir de potansiyeli hep acım sürekli yemek yesem yemediğimde midem daha kötü oluyor. Ekmekten tiskindim börekten tiskindim. Ben 7 hafta 5 günlük hamileyim. Haziran 12 Allah nasip ederse doğum gibi gözüküyor hesapladığımda. Göğüs hassasiyetim başlarda vardı ama hiç bir değişiklik veya ağrı yok sadece geceleri acıyor. Sizinde öyle mi? Bu arada bu sene erkek senesiymiş bakalım ne olucak hayırlısıyla 🙏🏻🧿 Rabbim herkesin bebeğinin gelişimini tamamlayıp eksiksiz kusursuz sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eylesin. Buraya ara ara girip yazışırız. Ben kocaelinde oturuyorum. Önceki 2 düşüğüm olunca herşeyden korkuyorum. Bir şey olur diye :(