Busra61 13+2 de test yaptırdık fakat doktorumuz bir haftada çıkacağını söyledi şimdi haftaya kadar heyecanla bekliyorum sizde benim gibimisiniz ?
Ozgesah355 Busra61 bende ultrason da ense kalınlığı normal dediler diye sonuca bakmayı unutmuşum o derece rahatladım ama baktığımda bi problem çıkmadı çok sükür darısı size inşallah 😍
Masum Busra61 bende dün yaptırdım haftaya çıkacak sonuç inşallah hayırlı haberler alırız cinsiyet erkek dedi ben söylemesini beklemiyordum belki kesin değildir diye rabbim evlatlarımızı sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
0114 Busra61 pardon bisey sorabilirmiyim 13 haftalıkken test için gittiğinizde geç kalmışsınız falan denmedi değil mi benim bugün gitmen lazımdı doktorum rapor almış 1 hafta sonra 12+5 günlük oluyorum geç olurmu acaba ondan soruyorum
Busra61 mervesml %90 kız dedi haftaya sonucu aldığımızda bidaha görsün istiyorum herkes değişebilir diyo alışverişe başlasam mı kararsız kaldım 🙈
Busra61 0114 hayır tatlım 2 li test 12 ve 14. Haftalar arası yapılıyor zaten problem olmaz merak etme ☺