Fatmanur_yakup17 13 haftalıkken erkek denilen bebeğim 21. Haftada kız olduğunu öğrendim sevinecek miyim üzülecek miyim bilmiyorum(birazcık kıyafet almış olabilirim erkek diye) 😂 Herşeyin hayırlısını versin Rabbim ❤️
Smraozn12 Fatmanur_yakup17 bnada 11 de erkege benzıyo dendi dger doktorum 13+4de kız dedi 23+2yim degısmedi cok sukur 🥰🐣
Asaltntyr Fatmanur_yakup17 hayırlısı olsun inşallah evladın erkeği kızı yok ama şok olmuşsundur😄 benim 12.haftada göstermedi 15.haftayı bekliyorum o zaman gösterir inşallah 😊
sev163 Fatmanur_yakup17 bana da 13 de erkek dediler 16. Haftayı bekliyorum emin olmak için sen 21. Haftaya kadar hiç doktora gitmedin mi
Fatmanur_yakup17 Asaltntyr aynen oldum hani erkek demiştiniz diyorum ama sende kızı çok istiyorsun diyor benimki 21. Haftaya kadar sakladı 😂😍
Samurayy Fatmanur_yakup17 benimki farkli doktordu kendi doktoruma gtcem bide simdi iki doktor birden kiz deyince biraz ikna oldum ama bakalm 🤣
Bdjd Fatmanur_yakup17 banasa 16 da kiza benziyor dedi 17 de baska doktor erkek dedi 90% simdide 24 uz halen kesin bilmiyorum😹
Jasminixx Fatmanur_yakup17 13. Hafta cinsiyet için çok erken zaten banada 12 de %60 kız dedi 16 da %99 erkek dedi kesin bişi demeden almadaydınız keşke ama canınız sağolsun üzülmeyin rabbim bağışlasın evladınızı
Fatmanur_yakup17 Busbusvehashas valla bilemiyorum bizim burda hamileyken kız deyip doğunca erkek olan falan oluyor 😂
Fatmanur_yakup17 Samurayy bende kendi doktorumdan sonra detaylı ultrason için başka doktora gittim oda kız dedi bende eminim 😂