6714431 asltrk iğneyi bıraktık ama progestan hapı hala içiyorum çok şükür kanamam yok ama doktorum dikkatli olmalıyız böyle durumlarda erken doğum olabiliyor dedi ağır kaldırma cok-da ayakta durma dedi
asltrk 6714431 inşallah benim de kesilir.. pztsi kontrole gidicem bakalım ne dicek hayırlısıyla inşallah. Rabbim hepimizin sağsalim çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
6714431 asltrk amin canim inşallah ben hep yattım yemek ve tuvalet dışında kalkmadım.ve ve en az 3 lt su içtim çok şükür doktorumda iyi her an ulaşabiliyordum. Sen de yat sürekli
Kbrbydkk Bizimde prensesimiz geliyor hayırlısıyla. 20+5 iz erken doğum riskim var dikisliyim yatıyorum. Biraz zor geliyor ama alıştım artık herşey kızım için😍
asltrk 6714431 elimden geldiğince yatıyorum bakalım artk doktor ne dicek hayırlı haberler olsun inşallah 🙂
Kbra7777 Esrntltrn ya bende oluyor çarpıntı bide tansiyonum çok düşüyor 8/4 kan değerlerimde iyi doktorla henüz görüşemedim size doktorunuz bir şey dedi mi?
Esrntltrn Kbra7777 sizin tansiyonunuz baya düşükmüş normalde yüksektense düşük tansiyon iyidir ama siz bence acil doktora görünün hamile olmasanız bile cok sıkıntılı 8-4 tansiyon korkutmak istemem ama tedbirli davranmak lazım
corekotuveannesi Symirna kısmetse martin ilk haftası geliyor ipek prensesimiz, şimdilik sadece sırt agrım oluyor bazen de belimin sol tarafı. Ya hanımlar ben şu ana kadar 10 kilo aldım sizler kaç kilo aldınız? Çok almışım gibi hissediyorum. Bazen moralim bozuluyor
Symirna corekotuveannesi corekotuveannesi bende 7 kilo aldim yiyorum ama korkarak yer oldum bende dr iki kg onden gidiosun dedi bana🙈😞
Hatice_mustafa kader_ugur 18+3 'te hissettim şuan 19+2 yiz canım . Sabah ezanına uyanmıştım oğlum o zaman sol tarafıma yavaş yavaş vuruyordu o gün bugün sürekli sabah ezanında uyaniyorum ve hep aynısını yapıyor gün içind e de yapıyor çikolata ya da tatlı yiyince yapıyor bal kuzum.💙
Kbra7777 Esrntltrn normalde de çok yüksek değil zaten 10/6 genetik birazz😂 kendimde sağlıkçıyım sağlık ocağındaki doktorlada görüştüm onlar kanın düşmüştür dedi ama öylede çıkmadı bilemiyorum tabii ama yinede görüleceğim teşekkür ederim 😊
Trkancey 20+6’dayız. Nasipse 3. oğlum geliyor. Bel ağrısı, sırt ağrısı ve aşırı halsizlik dışında bir sıkıntım yok çok şükür 😏 biraz yürüsem hemen başım dönmeye başlıyor. Ben de pek evden çıkmıyoru o yüzden ama sıkılmayabaşladım artık. Diğer hamileliklerim çok rahat geçmiş meğerse ben kıymetini bilememişim. Hepimize de sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah
Meril_Tezel Kubraseyit00 Kuyruk sokumu ağrısı çok yorulunca oluyordu bende, sizinde öyle mi ? Öyle ise dinlenmek gerek en güzeli
Symirna Meril_Tezel evet bende onu farkettim suan eskisi gibi yormuyorum kendimi sadece sabit uzun sure oturunca bi sizlama oluyor.ama bugune sukur iki hafta onceye kadar afedersiniz wcye bile gidemedim.cok zor gecti benim icin.Allah hepimize sabirli saglikli gunler nasip etsin arkadasim🙏🏻🧿
Meril_Tezel Kubraseyit00 bir süre bende çektim maalesef şuan da 5. Ayımdayım daha iyi daha nadir ağrıyor artık