Betzm Merhaba güzel anneler,herkes gibi klasik ama gerçekten olan bu sözü bende yazıyorum (dogum hikayelerini okurken ben ne zaman yazacağım umuduydu) ve çok şükür Rabbim banada bu güzel 9ayın sonunu mutlulukla şükürle yaşattı,kısaca anlatmaya çalışacağım şubattan bu yana bu uygulamadayım muazzamdı gerçekten çok bilgi edindim..Gebeliğimi öğrendigimde daha 3aylık evliydim tabi erken gibi geldi pek bişey hissedemiştim 14.haftaya kadar bulantılar vardı bu haftada jilet gibi kesilip hamileliğin bal ayına ikinci üç aya geçtim bu aylarda bebeğimi tam anlamaya mutlu olmaya başladım çünkü ultrasonda tamamen heryeri insan sureti alıp belliydi harikaydı çok güzel süreçti tabiki 6.aya kadar uykusuzluk kilo gece acıkmaları stres başladı ama olsun bunlar çok güzel zamanlardı...Ben 8.ayıma kadar hep sezeryan düşünüyordum cesaretim yoktu adet sancısını kaldıramazdım taki beni sancı tutup 35.haftada çatı muaynesi oldum çatın çok güzel harika dogum yaparsın demesine kadardı ebe cesaret aldım öyle deyince başladım normali beklemeye egzersiz vs şeyler 😂 36da nişan gibi akıntı geldi annem başka şehirde ben gurbette gelinim hemen geldi o 3gün süre boyunca gerçekten sancılar nst de yüksek açıklık var her hast gitmeme daha dogum yok deniliyodu üzülerek eve geliyordum ve bilen arkadaşlar bilir şiddetli çatlamam oldu bacaklarım karnım göğsüm😔bunlar tabi bu sancılarla alerjiye dönüştü ve uykular tamamen haram ve sancıyla bunlarla tüm enerjim sıfırlandı normal doguracak gücüm kalmadı annem hala yanımda 15günü geçti gidemiyor kadın bırakıp.. bu hafta sonuydu cuma günü dedim anneme eşime hafta sonuna kadar gelmezse ben sezeryan olacağım dayanamıyorum dedim artık onlarda dayanamıyor çünkü uyku yok yemek yiyemiyorum bedenime göre bebek iri ben kısa acile her gitmemde ebeler sen bunu normal yapamazsın demeleri doktor hayır bir sıkıntı yok demesi beni alt üst etmişti..karar verdim bulundugum yerde bir devlet bir özel hast var devlet daha iyi diye gidiyordum ama istege baglı sezeryan yapmıyor haliyle tabi ama benimde gücüm kuvvetim yok açıklık 2cm gelen yok sancı o biçim çatlak alerjiler🤧🤧🤧özele geldim zaten eski doktorumdu aç gittim bilerek belki halime acırda sezeryan yapar diye gittik konuşuyoruz bana demesin mi bizdede yasak betülcüm sezeryan öyle olamazsın aman allahım mahvoldum neden istıyosun dedi anlattım açıklık böyle ben alerjiyim üzerimi çıkardım karnımı gördü bebek kilosuna baktı bu doktor sana nasıl normal der dedi ne zaman yemek yedin dedi ben hazırlıklı geldim dedim hemen ameliyathaneyi aradı hasta geliyor acil ayy nasıl mutluyum dedim Allahım çok şükür cuma günüde rüya gördüm Pazartesi olacak diye 28ekim sabahı kalktım gerçi hiç uyumamıştım kaşıntıdan😓 dualarımı okudum namaz vs rüyayada güveniyorum olur inşallah diye hemen 10da beni ameliyathaneye aldılar anesteziciler sohbet ediyo gerilmim diye ben hiç korkmadım gerilmedim çünkü rahatlayacağım bebeğime kavuşacağım ne olursa olsun annem duygusal ben çok mutluyum eşimi eve gönderdik valizi vs alsın diye oda heyecandan annemin valizini getiriyor git gel 🤪😂 neyse spinal oluyorum beni korkuyor sanıyolr ben sadece birazdan kızın gelecek betül bunlar sadece süreç tadını çıkar diyorum tabi içten içten biraz korkmacalar var😉herşey yapıldı sonda biraz canımı yaktı ama 10dk sonra alıştım iğne asla acıtmıyor çok sakin davrandım çünkü doktor geldi anestezi uzmanı başımda sohbet ediyoruz dedim doktor başladımı yok dedi başlayınca söyleyeceğim ben söylemesini bekliyorum ama kızım gelmiş bile 7dakikada😱karnıma basınç hissetdim tabiki agrısız dogdu demi dedim bunuda burdaki hikayelerden öğrenmiştim kızımın sesi ağladı😭😭😭 kızın dogdu dedi ben ağlamaya başladım Allahım bu nasıl bir duygu bana gösterdiler o an harika muazzam ❤️Bebeğimi giydirip gönderdiler benim dikiş işlerim vardı biraz mide bulantısı oldu ama geçti basınctandı doktorum bana dedi sen asla normal yapamazdın çünkü 1hafta önce hast gittim normal kilosu normal yaparsın sakınca yok dendi bebeğim 3,900dogdu ve ben 1,55boyundayım tavsiyem tek hastaneyle doktorla yetinmeyin gidin kardeşim başka yere bakın öğrenin içinizde bişey kalmasın ha tabi maddi durumlr bazen kasıyo bizimde öyleydi ama allah bir şekilde yardım ediyor çok şükür odaya geldim kızım aç beni bekliyor çok şükür hemen emdi uyuyo şimdi yanı başımda tospiğim çok tontik ya ben çok zayıfım😂😂 ve buradan uzun uzun bir süre ayrılacagım bu süreç bana bir 6yıl anca yeter kendime gelirim😂 aklıma ne geldiyse yazdım yazmadığım da şeyler kesin olmuştır siz sorun ben fırsat buldukça cevap vereceğim ya bu arada spinal olan annelerdende yardım istiyorum dogumdan sonra şunu muhakkak yap diyecekleri şey varsa söyleyin şimdi yavaş yavaş ayaga kalkıyorum tabi biraz zor gibi oluyor arkadaşlar hakkınızı helal edin baya baya uzun oldu ama yazsam daha sayfalar sürer kolay mı sanki 9ayy😂😂Rabbim tüm heyecanlı bekleyen annelere beklediklerini hayırla nasip eylesin herkes bu duyguyu yaşasın (ağlamaya başladım)😭🙏 hakkınızı helal edin sağlıklı dogumlar❤️❤️❤️🦋🦋🦋
Mihricanosman Betzm canm bnm Harika bir Doğum geçirmssn rabbim evladını sizlere bağışlasın sağlıkla büyüsün hayırlı evlat olsn inşllh❤️