Hakbas2020 Erkek bebişi olacaklar: Sizlerde sola doğru dönüp mü yatabiliyosunuz ? sağa doğru dönüp yatabilen var mı?
Duygu91 Hakbas2020 ben iki tarafa da dönüp yatabiliyorum ama sola döndüğümde daha rahat hissediyorum 😊
Derya-41 Hakbas2020 bende sola yatinca daha rahat uyuyorum zatende sola yatmak daha saglikliymis ama cinsiyetle alakasi varmi bilemem
Sghslove Hakbas2020 ben sola yatınca kan akışı daha hızlı oluyor bebek daha rahat ediyor diye hep sola yatıyorum uykumda farkında olmadan dönsem de hemen uyanınca soluma geri dönüyorum ☺️ Bacağımın arasına da yastık koyuyorum artık sol tarafım çürüdü 😀
canimoglum53 Hakbas2020 sola o adar az yatabildim ki. Benimde oglum olucak. Ancak sola yatinca nefesim daralmaya ve kalbim cok hizli atmaya basliyor. Doktoruma diyince sağına yat o zaman dedi. Cok sukur ogumda bende saglikliyiz🙏
Hakbas2020 Denizbozok erkek bebeğe hamile olanlar sol tarafa daha rahat yatabiliyormuş yani bende öyle herkeste öyle mi diye araştırıyorum
Hakbas2020 Sghslove Allah’tan yanii 😀 sağa dönüp yatmak gerekseydi kesinlikle yatamazdım sağa dönüp hiç yatamıyorum ☹️
Sghslove Hakbas2020 hadi ya ☺️ Ben en çok yüz üstü yatmayı özlüyorum 😀 ama ben 33+6 oldum birazcık daha az kaldı sezaryen olucam gerçi yine hemen rahat yatamazsın diyorlar
Hakbas2020 canimoglum53 sağına rahat yatabiliyo musun bnm sıkışıyo gibi oluyo bi de tepikliyo bazen de sağ kasığım sıkıştırıyor ağrı yapıyo