Cansinsen_ Minnosizmmm benim kızımda öyleydi sabaha kadar durmazdı annem diyo sana çekmişler😂😂sağlıkla al kucağına canım
Hamileanneler_25 Minnosizmmm ayni bizde 23+3 dışarıdan bile görülüyor hareketleri ama çoğunlukla hep aşağıya vuruyor aşağı da hareket ediyor ve sık idrara çıkıyorum bu yüzden
Minnosizmmm Hamileanneler_25 dün öyleydim ya çok şükür bugün altta değil insan ister istemez korkuyor
Minnosizmmm Tlysfk tecrübeli annelerden dinledigim kadarıyla içerde hareketli olan dışarda da hareketli oluyormuş
Guldenece_2525 Minnosizmmm normal canım bende alt kısımda hissediyorum genelde ve maşallah çok hareketli 24+3
Zeynep1 Simgeeee öyle çok şükür 4 gün kaldı uygulamaya göre bakalım ne zaman gelecek beyefendi elimden geldiğince hareket etmeye çalışıyorum ama yinede açılma yok malesef
Zeynep06 Minnosizmmm benim 21 hafta şimdiden iç ve alt kısımlara vuruyor, ki bu 4. Gebelik tecrübeden biliyorum yaşadıklarınız gayet normal sadece sizin biraz aşağıda olabilir çok fazla ayakta durmayın Uzanın uzanınca zaten yukarı çıkıyorlar