Gulnur Pskljk olarak coktum her ay husran pcos kabusum oldu bi umut test yapip gnemi olmadi demekten yoruldum duaya ihtyacim var hamile arkadaslar bna dua edin ck kotuyum:(((
gozdeak Gulnur ayni süreçten geçtim canım ve suan 37 haftalik hamileyim hic sikma canını kendini sal eger bi rahatsızlığınız yoksa her ay dene ve umudunu kaybetme ☺️
Nevinnn Gulnur allah bi an önce evlât nasip etsin inşallah canım kendini strese sokma streste büyük bi etken gönlünü ferah tut
Minnosizmmm Gulnur canım umudunu yitirme ve psikolojini bozmamaya gayret et. Umarım sende tez zamanda sağlıkla gebe kalıp buraya güzel haberini yazarsın. Özel değilse ne kadardır deniyorsunuz?
Selufkaa Gulnur allah tez zamanda sana sağlıklı hayırlı evlat versin insallah canım ❤️ Hamilelerin duası kabul olur derler umarım allah gönlüne göre verir 👼🏻
Minnosizmmm Gulnur canım bak ben 1 yıl bekledim inan zor bir süreç ama umudunu yitirme benimde çok problemim vardı ama tam 1. Yıl dolduğu ay hamile kaldım inşallah senin de kısa zamanda bi evlâdın olur
Momof2child InSALLAH TEZ VAKITTE ALLAH KUCAGINI DOLDURSUN AYNI SEYLERI BENDE YASADIM AMMA BOL DUA VE KAFADAN ATARAK HIC DUSUNMEDYM BU AY OLMAZ DEDYM VAKIT HAMILE MISIM.
Gulnur Momof2child Buay son uygulamayida kaldiricam kafamdan aticam dediginiz gibi Bu sekilde daha ck yipraniyorum
gzllrun Pco için hayıt suyunu deneyen çevremde çok kişi var araştırın isterseniz mecitefendi hayıt suyunu tavsiye ediyorlar adeti düzenliyor birde adaçayıda yumurta oluşumuna destek oluyor canım aklında bulunsun birde adetin biter bitmez ilk 5 gün peş peşe olmaya çalış 🙈 hiç canını sıkma rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin duam hep böyle oldu benim seninde olsun 🙏🏻
Blackcloud Gulnur Rabbim kabul olunmayan dua bırakmasın inşAllah, seninde tez zamanda gönlünden ne geçiyorsa kabul olsun inşAllah