Cnn123 Kızlar siz kaçıncı haftadan itibaren ağrılarınız başladı 24 haftalığım bende daha ağrı sızı yok inşallah olmazda ama sizde durumlar neydi kaçıncı haftadan sonra ağırlaşmaya başladınız?
Koccc2355 Cnn123 hiç sancım yok çok şükür ama çatı ağrısımı nedir öldrdü beni 29.haftadan beti 31 haftalığım iki bacagımn arası ağrıyor
Hatice_mustafa Cnn123 Valla 18+5 canim ve şimdiden hareketlerimin ufak ufak kısıtlandığına emin oldum bugün eskisi gibi değilim. Erken biraz ama bende durum böyle. 😍
Rbs111 Cnn123 gebeliğimin sonuna kadar dinç olacağımı düşünmüştüm taaa ki 30. Haftaya kadar. Bebeğin kıyafetlerini 30 dan önce bitir derlerdi hep bende dediklerini yaptım yıkadım ütüledim. Şimdi uzun süre iş yapınca bel ve sırt ağrısından yatamıyorum 😞 eşimin gömleklerini bile ütülemek eziyet gibi geliyor zor yani (35+6)
Htcblc Koccc2355 aynısı bende de oluyor rahmimin üstüde ağrıyor sanki catim kemiğin birbirinden ayrilacak gbi 30 haftaligim doguma kadar gitmesse diye cok korkuyorum dayanilacak gbi değil ☹
Deletedmom003 Koccc2355 çatı ağrısı nedir. Benimde iki bacağımın arası çok ağrıyor. Arabaya inip binerken bile bacağımı tam açamıyorum çatı ağrısı dediğiniz öyle bir şey mi
Koccc2355 Htcblc valla canım az kaldı diyolarda bide bize sorsunlar azmı çokmu bacaklarıma giren krampları hiç söylemiyorum
Gokmeninannesi Cnn123 32.haftadan sonra hareketlerim kısıtlandı 36+3 üm ağrı sızı hiç yok😀 ağrım olmayınca acaba geç mi doğururum diye düşünüyorum
ant2602 Deletedmom003 onu ben son iki haftadır yaşıyorum 22. Haftada başladı hala geçmedi. Yarın ayrıntılıya giyeceğim inşallah bir sıkıntı yoktur
ozgeustun Cnn123 hareket kısıtlanması/ bişiler yapmak istememe var ama ağrım yok çok şükür... 33+2 yiz
Iremgokce Cnn123 benimde o haftalarda yoktu 31 olucam bel ağrılarım başladı uzun süre sabit kalamıyorum oturamıyorum ve çok yürüyemiyorum direk beliö ağrıyor
Kubuuu1 Cnn123 28 de kaburga ve şort agrilari başladı bu zamana kadar çok rahattım inşallah sizin olmaz yine de ☺️ ama pilates çok iyi geliyor yaptığım gün deliksiz uyuyorum
Akademisyenanne Cnn123 29. Haftadan beri agrilarim var. Magnezyum ve kalsiyum kullaniyorum. Bunlara ek olarak gunde bir tane maden suyu, bir muz, iki kase ev yogurdu yiyorum. Yine de agrim oluyor.
Busracnbr Cnn123 Bende 29+4m ve 29 haftaya girdiğimizden beri kasık ve bel ağrım çok oluyor.. Bir de 2. Hamileliğim ilkinde hiç böyle olmamıştım :) Kızım İnşallah bekler diyorum ama baya zorluyor beni 🥴
Oguzaysel Cnn123 28inci haftadayım iki gündür vajinamin üst kısmındaki kemik acıyor birde sanki biraz büyüdü gibi geldi bana yani şişlik oldu gibi, çatı ağrısı nasıl oluyor bilen yazabilir mi ?
Melek_aksu 2 çocuğum var bunlarda agrı sızı yasamadım.3.ye hamileyim 32+5 haftalık. Kalça ağrısı başladı.az iş tutsam daha da artıyor.