Masal_annesi12 39 haftalık hamileyim şuan sol tarafıma iki dakka da bir sancı giriyor bu normal mi ? Sol taraf karnım ve sırtım. Sancılar gelip gidiyor
hunilimom Masal_annesi12 şiddet li mi ağrısı bi duşa gir çık eğer geçmez ise doğum sancısı bebegin hareketleri nasıl
burcuisik12 Masal_annesi12 tek taraflı kasılmaysa yalancı da olabilir. Bende de oömustuamadusa girdim sıcak dusa 10 15 defa otur kalk yaptım ve nişanlım geldı aksamınada dpgurmustum😅
hayalkocak_123 Masal_annesi12 canım ilk doğumumda benim de sadece sag tarafıma vurdu sancı ve ağrı pozisyon degistirmeme rağmen geçmiyordu sabah olunca hastaneye gittim düzenli sancı çıktı durduruldu çünkü erken sancılarım gelmişti ihmal etme geçmese hastaneye git
Masal_annesi12 hunilimom şiddetli ama gelip geçiyor 1 dakkadan uzun sürmüyor hareketler iyi ama hissediyorum bebeğimi karnım sertleşiyor arada
Hzlhakko Masal_annesi12 bebeğin baş aşağı mi dönük eğer öyleyse kafa kısmı sancı yapıyor ama sancılar 2 dk ya düştüyse kesinlikle bir acile gitmen gerek
Yavuzum1202 Büyük ihtımal sancı cekıyosunuz sancı siddetlendıkce iyice hissedersiniz doktorunuzu arayın bence
Masal_annesi12 Hzlhakko evet baş aşsğı normal doğum bekliyorum 5 kasımda doktor dedi. İlk kez böyle bir ağrı hissediyorum ama sadece sol tarafım neden böyle oldu anlamadım gelip gidiyor ağrısı
Hzlhakko Masal_annesi12 duş aldığında hala geçmemişse nst ye girsen iyi olur diye düşünüyorum herkeste nişan yada su gelecek diye bir şey yokmuş riske atmasan daha iyi canım doktor görüşmen gerek doğumun yakınmış
Yavuzum1202 Masal_annesi12 canım sancı bazılarının beline vuruyor bazılarının kasıga benim belime vurmuştu sen doktora git bence farklı bısey bile olsa hamılesın Allah korusun bebeğe zararı olur
Masal_annesi12 Hzlhakko hala bekliyorum nişan ve suyum gelmedi üstelik geçmedi bu tek taraflı Sancı suya da oturdum Geçmedi geçiyor ama tekrar başlıyor
aslimutlu1 Yukardan baslayıp assagıya dogru bir sancın varsa düzenliyse muhtemelen dogurucan 🙄 ama tek taraflı bir kasılmasaysa , yalancıda olabilir . Acile git belki dogum baslamıstkr
Masal_annesi12 aslimutlu1 yukarı sol belimden aşağı doğru evet ama sadece solda var gelip gidiyor ağrı
Yavuzum1202 Masal_annesi12 dayanamıcagın agrılrın olursa evde sancımı falan bekleyim deme git acile gerekirse bende ne su ne nisan geldi nede sancı ama açılmam olmuş herkesin durumu başka sen ihmal etme
Hzlhakko Masal_annesi12 durumun müsait değil mi canım ya öyleyse bile bir devlete git yanında eşin falan var mi hadi kaldır birini bak beline vurmuş sancı dakikası çok düşmüş bekleme
Hzlhakko Masal_annesi12 ben bile merak içindeyim şu an ama anlattığına bakılırsa açılman bile olmuş olabilir bu ikiniz içinde iyi değil yakında ki bir hastahaneye git
Masal_annesi12 Hzlhakko durumun müsait canım özele gidiyorum da suyum ve nişanım gelmedi için bekliyorum hala çok şok şiddetlenirse gideyim diyorum yanlış mıyım ?