Mutlu_E Canlar222 Elfgncr 33+1 çift yumurtayız bizde, 2 haftada bire düştü kontrollerimiz, 37 de alırız dedi ama erken gelme riskleri var malesef 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
As1iokay Bende bugun oldum kontrol 34. Haftamdayım 2650 olmuş hersey yolunda çok sukur Tek sorunum butun vucudumun huzursuzluğu yatamıyorum oturamıyorum sadece yuruyunce iyiyim 🙈 ve ilk gebeligim heyecanlı ve korkuyorum 🙈🙈
Mutlu_E Elfgncr inşAllah beklerler sağlıklı gelirler ama işte korkuyorum sancım oluyor toplanıyorlar sertleşiyorlar önceden hep soluma yatardım şimdi soluma yattığımda ağrım oluyor,
Elfgncr Mutlu_E benimde toplanma çok oluyor ama şuana kadar sancı çıkmadı kasıklarımda agrı var rahmimde perde oldugu için doktorum ondan kaynaklı olabilir diyor ama her ihtimale karşı degişik bir durumda doktordayım
Esracetinerr 29+5 tek yumurta ikizlerine hamileyim bende,😊 2 hafta önce rahim ağzı incelmesi vardı progestan iğne fitil verdi doktorum geçen hafta gittiğimde herşeyin yoluna girdiğini rahim ağzının kalınlaştığını söyledi doktorum. Bu aralar çok kasıklarım ağrıyor çocuklar içerde toplanıyor sertleşiyor 😂 başka sıkıntım yok çok şükür, inşallah ilerleyen haftaları görürüz erken doğum olmaz. Toplamda 7 kilo aldım sizler kaç kilo aldınız merak ettim