Kubraax Öğrendiğim günden beri iple çektiğim süreç 🌸bitmicek gibi geliyor evet ama çok şükür sağsalim aldım kucağıma kızımı. Hamileliğimde mide bulantısından başka bir sıkıntım yoktı şükür. Son ayda doktor karın bölgesinde 2 3 haftalık gerilik olduğunu söyledi bir ara hiç kilo almadı , sonra aldı derken 38+6 yken doktor kontrolü vardı doktor artık alalım riske sokmayalım yarın da nöbetim var yanında olurum dedi. Cumartesi oldu heycanla gittik anne ben eşim. Önce rahim yumuşaması için İlaç koydular sonra yürüdüm . 2 3 saat sonra tekrar verdiler bir kaç saat sonra açılma var mı diye baktı 2 cm olmuş ve suyumu patlattı. Sonra sancılanmaya başladım. Evet zordu sancıya dayanmak ama Rabbim yardım ediyo. 16.00 gibi suni verildi 20.00 ye kadar sancılandım. Su çok rahatlattı . 1.30 saat aralıkla 2 kez girdim . Yarım saat kadar kalıyodum. Sonra 20.00 gibi açıklığıma bakıldı 6 7 cm dediler. Nstye bağlandım sonra birden ıkınma hissi geldi sancımda bi anda daha fazla oldu annem hemşireleri çağırdı sanırım stajyer doktor daha var zamanı ıkınma hissi olur demiş geldiler biri geldi ıkın dedi ıkındım evet geliyo başını ellemek ister misin eldiven veriyim dedi hayır dedim ama istemsizce elimde hemen gitti 😅oda hayır yapma dedi hemen doğumhaneye girdik doktorum geldi 2 dakika içinde kuvvetli ıkınarak doğdu sadece 1 dikişim oldu çok şükür. Rabbim bütün doğuracaklara yardım etsin. İsteyen herkese nasip etsin.