Yhyh35 Bebekannesimm benim kız göstermedi baya ama sonra çıktı ortaya o güne dek de hep erkek dendi yok göbeğin aşağıda sırtın ağırıyor mu falan gibi sorularla. Bence kesin bir belirti yok canım tamamen yapı
DilekH Bebekannesimm canım hep ekşi istedi burnum genişledi ve yüzümde lekeler oluştu bel ağrım cabası kızım olacak 😍
Labaysenur Bebekannesimm 26+3 haftalık kızıma hamileyim🤗 2 sene önce oğlum oldu🙏🏻 İki hamileliğimin arasında hiç bir fark yok ikiside aynı oğlumda nasılsa şimdide aynı en başından beri hiç bir tane değişik yada şuda oğlumda yoktu bunda var dediğim hiç bişey yok🤷♀️😬
Merveeex Bende 20 haftalık hala göstermedi 16. Haftada erkeğe benziyor dedi ama kesin değil dedi bu hafta da gittim görünmüyor dedi 🤷♀️🤷♀️ Detaylıya girdiniz mi ben detaylı ultrasona giricem ozaman a nasip inş 😂
Bebekannesimm Geceleri benim de çok sırtım ağrıyor ve gündüzleri kuyruk sokumum cinsiyetini çok merak ediyorum içim hep kız geçiyor şimdi severken bile kızım diye seviyorum
OznurC Yüzde sivilceler çirkinleşme deli gibi ekşi ne bulduysan yeme isteği bende bunlar çok vardı kızım olacak inşallah
Mhtp41 benimde kızım olacak sivilceler çok nadir tek tük çıkar ertesi güne kaybolur onun dışında yuzumde leke falan olmadi tertemiz hatta gören şaşırıyor.belim genişledi başka da bi belirtim olmadi şimdiye dek
Yavuzum1202 Oğlumda ne olduysa her konuda tam tersi oldu diyebılırım oğlumda sureklı kustum kızımda sabahları cok oldu oğlumda cok iştahım oldu sureklı tatlı yedim kızda pek bısey istemedi canım karnım oğlumda cok büyüktü kızımda cok büyümedi oğlumda cok hastalanırdım kızımda hiç hastalanmadım kızım bana daha iyi gelmıs onu anladım 😂😂
aysenurr96 Bebekannesimm benim karnım sanki top yutmusum gibi hep tatlı canım çekti,yüzümde lekelenme olmadı,popomda büyümedi,40 ı da doldurduk ve kızım olucak inşallah 🤗😍 belirtilerin hiç biri yok diyebilirim 😁😁😁
mrvdrmz Bebekannesimm ilk kasıklarım ağrıyordu,sonra hemmen kalcam genişledi herkes anladı😂ekşi yeme isteği veye tuzlu karnım baya aşağıda kızımı bekliyorum 34+2💗
FerayeA Bebekannesimm 21+1 günlük hamileyim benimde yüzümde lekem olmadı burnum genişlemedi ne çok tatlıyla aram var nede ekşiyle karnımda yayvan şekilde büyüyor ve kızım olacak Allahın izniyle 😀🥰