HasanMutlu Merhaba hanımlar. Rabbim sağlıkli bir şekilde evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin öncelikle. Sizlerden isteğim kız ismi önerisi alacaktım. Öncelikle; Ecrin dedik eşim tam kararsız kaldı sonra Buğlem koyalım dedik ikimizde kararsız kaldık. Eşim Rabia olsun istedi hikayesini biliyorsunuzdur. Sizlerden ricam isim önerisi isteyecektim (Farklı isim de olabilir Kuran-ı Kerim'de geçsin istiyoruz.) Şimdiden çok teşekkür ederim 😊
Bebekannesimm Kiz annesi belirtilerin ne neler canım istiyor bebek hangi tarafta karninda killanma varmı göğsünün hangisi büyük çok merak ediyorum
Aleyalmina Bebekannesimm benimkide kız sol göğsüm büyüdü benim biraz ve yanlara doğru yayıldım canım🤗
HasanMutlu Bebekannesimm Valla ilk başta tatlı yiyemiyordum yeni yeni başladım yemeye başka bir belirti yok yanlar genişledi sadece 😊
Aleyalmina Ben almina koyucam anlamıda cok güzel kuranda geçip geçmemesi degilde ismin anlamlı olması önemli benm ismimde kuranda geçiyo ama anlamı yok
HasanMutlu Bebekannesimm Sağlıklı olsun da kız erkek fark etmiyor cnm Rabbim sağlıkla kucağına Almayı nasip etsin