Asli0611 Selam kızlar 39+0 haftalığız doğuma dair herhangi bişi yok henüz ama 1 haftadır hafif hafif bel ağrılarım vardı. Şimdi yaklaşık 1 saattir 5 dakika da 1 sancı geliyor 5-10 saniye kalıp gidiyor. Bu durumda ne zaman hastaneye gitmeliyim
Asli0611 Osmanin_Annesi cuma günü 15 dk da 1 geliyordu hastaneye gittim sancılar kesildi nst de 20 den yukarı cıkmadı yine böyle yalancı sancı olmasndan korkuyorum
Asli0611 ozgeya sancı seviyeleri hep aynı ama giderek coğalmıyor bende heveslenmek istemiyorum sonrası kötü oluyor malum 😅
Asli0611 CerenAkbulut bana 3 dk da bir olunca gel dedi dr um -,- direkt çatala almayı planladı heralde 😅
Asli0611 Iimran çok teşekkürler şiddetlensin diye beklemedeym sancı seviyeleri hep aynı yalancı sancı olmasından korkuyorm 😖
Osmanin_Annesi Asli0611 hayır öyle düşünme. En az 5 dk 1 e düştüğü zaman hastaneye gidilmesi gerekiyo. Gidisat kontrol edilmeli bence 😌
ozgeya Asli0611 Benim de çoğalmıyordu ama 5 dakikada 1’e düşmüştü.Hastaneye gittiğimde sancım çıktı ama ben yeterince hissetmiyordum,üstelik açılmam 8cm idi. O yüzden en azından doktorunuzu bilgilendirme şansınız varsa bilgilendirin,size yol gösterir.
kusyurek Asli0611 ben de şu an aynısını yaşıyorum sancı 10 dkda bir geliyo ve çok az şiddeti ben de evde bekliyorum şiddetlenmesini
Kubuuu1 Asli0611 ben 5 dk ya düşünce gitmeyi düşünüyorum baya kısalmış sağlıkla kucağınıza alın inşallah ☺️
Asli0611 Iimran keşke olsa 2 bucuk haftadır 1 cm acılma hep bi heves gidiyorum ama nafile. Hergün 10bin adım yürüyüş. 10 15 hurma ahududu yaprağı çayı ile bu kadar acıklık var benim bebek tembel 😒
Denizincani Asli0611 ay heycan yaptim bence 5 dkda 1 gelmesi dogumun basladgni gosteriyor Hadi saglicakla Al kucagina yawrunu darsi basima 😎
Asli0611 Denizincani bende heycan yapıyorum işte ilk sancıda hastaneye koşup yalancı sancı olmasından korkuyorum. 1 kere yaşadım ertesi gün psikolojim bozuldu doğuramadım diye 🤣 amiin doğurursam bolca dua edeceğim sizlere 🙏
Asli0611 ozgeya benim canım biraz tatlıdır dayanılmayacak gibi değil henüz sancılar cuma günü 1 cm acıklığım vardı eğer dediğin gibi acılma söz konusu olursa benim için bi mucize neredeyse 2 bucuk haftadır 1 cm acıklıgım var çünkü
Elmiramm Asli0611 neredeyse hiç sancı çekmedim ilk doğumum da ne yalancı ne gercek şimdi korkuyorum siz böyle yalancı falan deyince kızlar 😶
MammaB Asli0611 yalancı sancı dinlenince geçen sancı diye biliyorum geçmiyor düzenli devam ediyorsa doğum sancısıdır
Kubuuu1 Asli0611 benim ilk hamileligin yalancı nasıl oluyo nasıl ayırt edicem bilmiyorum 🤭😂 ben yalanciyi düzensiz diye biliyordum 🤦