SevgiIbrahim Ben uzerime oturan atlet bile giymiyorum. Bide kizlar anlamadigimm yuz ustu yatmakta bi okadar zararli degilmi ben 5 haftalikken ogrendim ilk gebeligimdede 2cidede. Yuz ustu uyumayi hemenn biraktim. Sirt ustu yuz ustu aslaa yatmam. Gercekten zararsizmi yaa 😵😵😣
Sevdaoyku FSCMK Ya 25 haftalık hamileyim ben. Az önce namaz kılıyordum da birşey aktı hissettim gittim baktım üç çamaşırım ıslaktı. Ama akıntı gibi değil sivı gibi ıslanmış. Şeffaf şu gibi yani. Eşime söylemek istemedim hemen korkar diye uyuyor çünkü. Ne yapsam bilemedim. Acaba normal midir ic çamaşırımı değiştim şuan birşey yok ama korkuyorum da
mmrv Feriha Sebebi ne cok merak ettm.. sonucta hamilesin sisman gobegi degil.. saklaman gerekn bir durum mu var? Oyle bile olsa bile bile sıkıştırmaya değer mi,,? Zarari var veya yok bilemeyiz tam olarak ama hiç gerek yok kiyamam ben onu skştırmaya..
Anne1_ Sevdaoyku hiç korkma herkesde oluyor o daha bile fazla olabilir ben dr sormuştum bazen o kadar çok oluyormuski suyum geliyor sanıyormuş hamileler
FSCMK Sevdaoyku benim 20 haftadan sonra iç çamaşırlarım hep akıntı olurdu ıslak olurdu eşim derdi hatta sen tuvalette çıkarken kurulanmıyormusum diye ama akıntıydı olur öyle suyun gelse İnan hissedersin yok benim iç çamaşırım var hissedemedim dersen aynı işemişsin gibi akar gider korkma sen anlattığın akıntı suyun gelmemiştir moralini bozma benim sabah 6 da suyum gelmişti öğlem 1 e kadar ara ara su aktı ılık ılık hissediyorum hem çok erken senin suyun felan gelmez erken Doğum riksin yoksa endişelen me kuzum
Sevdaoyku FSCMK Ya akıntim oluyordu normal sarı falan ama bugün Namaza da öyle akıyor gibi hissettim bi de ıslak görünce korktum 😔 doktorum erken doğum riski var falan demed. Geçen salı gitmiştik rahim uzunluğu 3.3 mm demişti. Bugün ilk defa öyle oldu her şeye de doktora gitmek istemiyorum ama bilmiyorum,😔
FSCMK Sevdaoyku yok yok korkma akıntın olsa bilirsin çünkü akıntı sadece çamaşırın içinde kalmıyor bacaklarına kadar iniyor
FSCMK Sevdaoyku bişey değil zaten suyun gelse bir sancı felan hissedersin kendinde benimki sancıyla gelmişti
Sevdaoyku FSCMK şey biraz agrım var ama o her akşam olan bacak ağrısı bel ağrısı o değil-dir herhalde
Yazey FSCMK sabah istemsiz şekilde su geldi ama öyle anlatılan şekilde çok değil az bişy ama hissettim tuvalete gittim baktm devamı yok snra idrarım geldi tuvaletimi yaptım acaba idrarımla birlkte suyumda mı gtti anlamadım
FSCMK Yazey 😁😁idrarla su gider mi kız bak Benimde suyum az gelmişti sonra peçete koydum orama evde yürüyüş yaptım sürekli peçeteye baktım akıyor sancım geldikçe suyum da aktı gitti