Fdle Evet kızlar şuan 26 haftalık hamileyim 20.haftam da 338 gram olan kızım 23+2de 663 gram olmuş randevum 28.haftam da ama ben merak ediyorum ilerleyişi nasıl ve asıl kilo almaya hangi haftada başlayacak?
Fdle hunilimom peki 23.haftaya gore kilosu nasıl kızlar bide ben hala tekmelerini çok yumuşak hissediyorum diyorum acaba kilo mu almadı ondan mı böyle Baloglum93 :(
Tusubasa Fdle canim o haftalarda tekmeler öyle oluyor kiloyla alakası yok onun :) 25. Haftamdayim her zamanki hissettiğimden daha net hissediyorum :) kilomuzda 800 gram olmuş :)
hunilimom Fdle hiç alakası yok yeri geniş olduğu için 28 e kadar net hissedemezsin güçlü yani 28 den sonra daha net ve sert hissedersin canım
Baloglum93 Ben şuan 23+3 haftadayım kilosu 550 gr bence gayet iyi seninkine hem şuanda kiloyu kafama takmama gerek yok çok hızlı kilo alıyorlar
HadiceAsaf 27+4 um 1 kilo 60 gram olmuş artık hızla kilo almaya baslayiyor kilolara geçiyor sizin bebeginizde aynı şekilde almıştır :) ve gayet iyi ilerliyor doktor aksi durumda bilgi veriyor endişelenmeyin her bebek farklı
Fdle HadiceAsaf anladım canım herşeyi güzel gidiyor bin şükür 2 hafta sonra randevum var iple çekiyorum o günü 🥰🙏