ballicoreklerim Hanımlar merhaba izmir de gittiğim doktorda bana siyah beyaz ultrason veriyorlar bebeklerimin yüzünü göremedim renkli gibi düşünün detaylı ultrason dan bahsetmiyorum gittiğiniz hastanelerde böyle bakan yer var mı tavsiye edeceğiniz
Kubuuu1 ballicoreklerim belli bir haftadan sonra hep renkli de veriyorlar kaçıncı haftadasiniz ? Bize 20 den sonra renkli de vermeye ve göstermeye başladı doktorumuz yanlış hatırlamıyorsam
Ozgemlym ballicoreklerim hayat hastanesi fatih tuncel bebegimin 17. Haftada bile renkli fotoğrafı var yüzü elleri kolları bacakları baya bariz belli :)
ballicoreklerim Kubuuu1 23 olduk elime ultrason kagıdı bile alamaz oldum en son medikal park ta almıştım unutuyorum ama o da vermiyor garip degil mi sizin hangi hastane
Kubuuu1 ballicoreklerim her gittiğimizde upuzun renksiz resimleri artı iki ya da üç renkli veriyor artık. Ben de 28 deyim central hastanesi benim
Tlysfk ballicoreklerim netten bakın isterseniz doktorum dan da hastaneden de çok memnunum, ilk haftalardan beri yani 12. Hep renkli ultrason fotoğrafını aldım😊 denemenizi tavsiye ederim
ballicoreklerim 1004nese söyleyim bari Ya yoksa bakıyor suyu iyi kalbi güzel kilosu bu diyor 10 dk sohbet gidiyoruz sonra
1004nese ballicoreklerim evet bende bı 20 dk duruyorum. Ultrason da bakıyor daha sonra konusuyoruz. Sor bakalım snde
ballicoreklerim Ozgemlym teşekkür ediyorum muayene ücreti nedir ve ben gitsem bakar mı rutinime başka doktor bakıyor cünkü😂
Ozgemlym ballicoreklerim bakar diye düşünüyorum ben :) cana yakın iyi bi dr siz orda muayeneye devam edecek gibi davranın :) ben bıraktım şimdi orayı urlada oldgum için burdaki dr dan memnun kalınca ama 65 olmuştu en son :)
msrcmm Bana 16.haftada renkli için çok erken olduğunu söyledi. Sebebi de renklide ısı derecesi daha yüksek olduğu için bebeğe zarar verme ihtimali varmış. 7.aydan sonra uygun dedi.