Meren429 25 mayisa denk geliyor nasipse. 10 haftalik olduk bugun. 12. Haftanin sonuna dogru 2li tarama icin gidicem cinsiyet soylermi sizce. Siz kacinci haftada ogrendiniz
Dilaramelissa Meren429 2 Mayıs beklenen doğum tarihimiz ☺️Haftaya çarşamba öğreneceğiz gösterirse inşAllahhhh
AylinKadir sultanmirzaoglu hayırlı olsun bizde bugün tam 10 haftalık olduk 😇 kaçkere doktora gittiniz acaba kontrole
Pinar_93 Hayır benimde 15 Mayıs görünüyor ama henüz öğrenmedim . Çok heyecanlıyım gerçekten 🤗 şuan 11+2 günlüğüz .
Cansuu54 Hatice_01 benimde 12+4 canım ben 14. Hafta gideyim diye düşünüyorum net bişey söylensin diye. Doktor sana net mi söyledi yoksa yüzdeli ihtimalli mi konuştu ?
Meren429 elif1234 okuduklarima gore 12 haftalikken ogrenen cok oluyor ama insallah bizde ogreniriz 12. Haftada :)
Hatice_01 Miniminnak canım ben sordum tahminde bulunur musunuz diye oda hemen erkek pipisi var dedi . Devlette söylemiyorlarmış ama özelde diyorlar hep
Adimadim Meren429 yaa hic aklimda yoktu cinsiyet ogrenmek cevremdekiler hep 16 . haftalarda ogrendiginden ben hic merak etmiyordum
elif1234 Meren429 gecen persembe kiza benziyorlar dedi 5 gunde ilerde ciktik cumartesi tekrar gidicem insallahh
Ayse_58 Perşembe günü gidicem kontrole tam 10 haftalık olucaz bakalım benimde ikinci çok merak ediyorum cinsiyeti