EymenTuana Herkese merhaba, ilk haftalarınızda sizde sorun cıkartan belirtiler ne oldu haydi sohbet edelimm
hndgkct EymenTuana bende 6+2 programa göre canım Çarşamba kalp atışı için gidicez bende de kasık ağrısı oluyor ara ara midem bazen bulanıyor kusma falan yok hayırlısıyla geçirelim bu zamanları 🙏🤲🌸
hemsireanaa EymenTuana bende 6+1 im mide bulantım oluyo arada.bide bir haftadır ara ara lekelenmelerim oluyo😢
EymenTuana Bende 7+3 üm nefes darlığı yasıyorum kızlar cok erken olmama rağmen ins hemen gecer diyelimm su günlerr :)
Asya2020 6+5 ara ara regl ağrısı . Folik asit yüzünden miğdem bulanıyor folik asitimin markasını değiştircem beni mahfetti :(
newmother Asya2020 bende 6 haftalık midem aşırı bulanıyor benimde ama folik asitten değil benim hangisini kullanıyorsun sen
Asya2020 Folbiol çok iyiydi Marka değiştirdim Niğde bulantısı yaptı 2 gün sonra kalp atışları için gidicem inşallah ❤️❤️❤️❤️❤️
EymenTuana newmother bendede o sorun sonlarına doğru basladı :) suan 10 gün kaldı bitsinde bida zaten vermiyormus
Asya2020 newmother fol oid diye bir şeydi çok Mide bulantısı yaptı bana gece uyuyamıyorum şimdi kullandığım fol bioil diye bir ilaç gayet güzel canım
hemsireanaa EymenTuana söyledim normal dedi istirahat verdi tuvalet harici kalkmıyorum iğne ve fitil kullanıyorum
Minik_mucizemm Bende 9+2 yiz belim ve kasıklarım çok ağrıyor mide bulantım yok çok şükür ama bel ağrısı beni zorluyor