Merveokan Bugün kontrol de düşük tahriğimiz cıktı rahim de 18 mm açılma gördü doktorum 1 hafta sonra tekrar çağırdı.. inşallah sağ salim atlatiriz.. sağlıkla devam ederiz.. amin 🙇♀️🙇♀️
kitapkurdu Merveokan bugün kontrolüm vardı. Rahim ağzına bakacaktı doktor. Korkarak gittim. Kısalık olsa dikecekti. Çok şükür olmadı. İnşallah siz de çabucak atlatırsınız. Çok ayakta durmayın kendinizi yormayın sürekli yatın
hemsireanaa Merveokan benim lekelenmem var bir haftadır ama düşük tehdidi demedi doktor onun için rahimde açılma olması gerekiyo dimi ?
damlac Merveokan canım inşallah sağlıkla devam eder ve sana sımsıkı tutuşur bebişin. Ben de 10. Haftadayım da bu açıklık nasıl anlaşılıyor? Çok yazan oluyor bu tarz şeyler. Ultrasonda mı belli oldu? Doktorun nasıl anladı?
Merveokan kitapkurdu amin inşallah bizde açıklık gördü ayakta durmuyorum pek ilaçlarımı kontrollü kullanıyorum şükür inşallah benm de geçer
Essem Merveokan Benim de düşük riski olmuştu canim iki hafta progestan hap ve igne kullandım çok şükür simdi iyiyiz. Ilaclarini kullan dikkat et canım kontrollere ihmalsiz git önemli bir konu çünkü
Merveokan hemsireanaa valla bilmiyorum bana sordu hani kanama adet gibi ağrı var mı diye şükür hiv biri yok açılma cıktı biraz işte inşallah oda geçicek.. siz progesteron ilaç kullanmıyor musunuz ?
hemsireanaa Merveokan kullanıyorum günde dört tane fitil kullanıyorum üç günde birde iğnesini kullanıyorum benimki tüp bebek canım.benim oluyo adet ağrım gibi ağrım ama kanama olmadığı zamanlarda da oluyo çok hafif öyle şiddetli değil yqni çok şükür
Merveokan Essem bende kullanıyorum da işte bugün açılma göründü dikiş gerek dedi ama oda 12. Hafta da oluyor.. inşallah haftaya ki kontrol de iyi çıkar herşey..
Essem Merveokan İnşaAllah hayırlısı ile guzel haberler alırsın canım Rabbim meleklerimizi bizlere bağışlasın
Merveokan damlac amin inşallah cnm evet ultrason da hani bebeğe bakıyor ya kese böyle yuvarlak ama aşağı rahme doğru böyle bi yol var gbi şekli öyle anlaşıldı çünkü net anlattı bana gösterdi.. inşallah bir daha ki hafta iyi olur herşey..
damlac Merveokan Allah’ın izniyle olur canım hepimiz için dualarım. Hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza🙏🏻
Mrvm005 Bol bol yat kalkma yerinden 3 4 hafta surekli yattim acilmam yoktu ama kanamam vardi o durdu bu sayede progestani saatinde kullandim agrim kanamam oldukca doktorla konusup ilk mudahaleyi yapip ayagimi yukari kaldirip yattim. Suan 11. Haftadayiz 1 haftadir ilac icmiyoruz biraktik cok sukur. Strest rahmini kasar ve acilman artar elini karnina koyup bebehinle konus onu istedigini falan anlat rahatlat kendini
Merveokan Mrvm005 bol bol yatıyorum şükür kanamam yok bende ilaçlarımı tam vaktin de kullanıyorum inşallah güzel olucak ztn kötü düşünmüyorum elim zaten hep üzerinde onun ❣🤰
Likya Merveokan ilk zamanlar kese rahim ağzına yakın olurmuş zamanla yukarı çıkarmış sen bu süreçte hiç ağır hareket yapma , yorma kendini uzun yürüme, hoplama zıplama, zaten ilaç vermiştir doktor. Benimde sıkıntılıydı sürecim şimdi ilerledik çok şükür