Elifzafer Meriwa necati hancerlioğlundan cok memnunlar bende ona gitmeye calisiyorum eger randevu bulamazsamda dönüsumlu olarak gamze yilmaz yada elcin islek onlara gidiyorum
Alp_eren Aycaorhan Elifzafer Necati beye bikerede ben denk geldim gerçekten müthiş anlayışlı ve ilgili bi dr
Hatice-aydn Deletedmom0990 ben çok memnunum bugun hatta ayrıntılı ultrasona girdim girilmiyor diye biliyordum yaptılar
Hatice-aydn Deletedmom0990 gatada ki dru soruyorsanız hepsi çok güzel ilgileniyor hangisine randevu bulursanız alıp gidebilirsiniz
Aycaorhan Hatice-aydn cnm allah nasıp ederse pazartesi sehir hastanesinde doğuma gidecegim çıkınca ayrıntılı bi anlatım yaparım size
Alp_eren Hatice-aydn ben şehir hastanesine gidiyorum çok hastane gezdim enson orası içime sindi doğum yapanlarda gayet memnun uzak diye düşünmezseniz tavsiye ederim
Deletedmom0990 Hatice-aydn ayrıntılı ultrasona nasıl giriliyor ordan randevu mu alınıyor ücret ödeniyor mu ve ne kadar sürüyor renkli ultrason da da bakıyorlar mi
Hatice-aydn Deletedmom0990 ayrıntılıyı sadece ulaş fidan yapıyor randevuları sistemden takip etmen lazım normal ultrason gibi sadece ayrıntılı olarak kalbi midesi beyni vs tek tek bakıyor renkli değil uzun sürmedi 10 dk ancak sürdü ücretli değil
Esmabekirberra Bende 38+2 oldum gatada muaynelerimi oluyorum randevu sorunu var onun haricinde güzel ilgeliyolar bakalım doğum nasıl olcak şuan herhangi belirti yok😊😊
Hatice-aydn Esmabekirberra aynen bende çok memnunum doğumda güzel diyorlar umarım bizdede hayırlı güzel bir doğum olur 😊
Deletedmom0990 GulbeyazUlubayram birde bişey daha sorayım kontrol sırasında esimde içeri girebiliyor mu