Ferah Haftamda rutin kontrole geldim,suyumun %65 e düştüğünü söyledi doktorum,bebeğim ultrasonda 2995 gram olarak ölçüldü. Suyun kontrol altında tutulması gerektiğini söyledi ve beş gün sonrasına gün verdi. Bu sırada bebeğin hareketlerini takip etmem gerekiyordu, kanama vs durumu olursa hemen gel dedi. Bugün sabahtan geldim,ama sıram öğleden sonraya kaldı. Belirgin bi sancım yoktu ama bebeğimin hareketleri birkaç gündür daha sakindi eskiye nazaran. Neyse saat üçe geliyordu sıra bana geldi,öncesinde nst kağıdını alınca anladım bi tuhaflık olduğunu,en altta düz çizgiye yakın şekilde çıkmıştı. Doktorun odasına girdik ultrasonla baktı meğer hiç suyu kalmamış bebeğin 😱suni sancı verirsem bebeğin kaldıramaz dedi(ki doktor normal Doğum taraftarı olmasıyla bilinir bu çevrede) seseryanla Alalım bebeği tehlikeye atarız. Tamam dedim bende,kan verdim yatış yaptım derken 17:05 de ameliyathaneye indik 17:16ydı kızımın ağlamasını duydum ☺☺☺🙏🏻🙏🏻🙏🏻 07.03.2018 saat 17:16 da ben anne oldum ☺☺Şu an ağrıdan ölüyor olsam da,dünyanın en güzel duygusu. Ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım,tek duam allah kimseye aratmasın 🙏🏻🙏🏻