Bbsm27 Lavabodayken baktım damla damla kan gelmiş 35 haftalığım nişan mi bu sizce?? Bu sabah eşimle ilişkiye girdik acaba ondan olabilir mi çok heyecanlıyım
Aseldurupp Bbsm27 doktor yasaklamadimi ilişkiyi son haftalar genelde yasak oluyor su gelmesi lazım kan olunca hemen doktora git
defne55 Aseldurupp ben 37 haftaligim doktor ilişki falan yasaklamadı zaten son haftalara korunmasız ilişki öneriyor doktorlar
Mihribaliyar Yahu nişan olup olmadığını ya da ilişkiden kaynaklanıp kaynaklanmadığını görmediğimiz ve damla damla diye tarif ettiğin bir şey üzerinden biz nereden anlayabiliriz? Doktorlar her muayenede kanaman olursa suyun gelirse bebek hareketlerinde azalma olursa beklemeden gel demiyorlar mı? Kalkıp hastaneye gitmek ve muayene olmak yerine neden bebeğini ve kendini riske atıyorsun şu anda anlam veremiyorum.
Bbsm27 defne55 eşimi bekliyorum gideceğim ama çok heyecanlıyım acaba Nisan mi nişan illa sümüksü mu olması lazım benimki su gibi kandı ve devam ediyor
defne55 Bbsm27 belli olmaz canım kanamayla doğuma giden de var hiç nisan falan hissetmeyen de var hayırlısı olur inşallah 😊