ballicoreklerim Hanımlar merhaba harnup pekmezi tüketen var mı acaba ve ne şekilde kullanıyorsunuz aç tok sabah akşam faydası var mı ki pekmezi biliyorum ama
1ogrencianne ballicoreklerim Hamileliğimde kullanmıştım. Kan değerimi çok güzel yükseltti keçiboynuzu pekmezi. Ev yapımıydı. İlk hamile kaldığımda 7 olan değerim, doğuma girerken 13.8’di. 😊
gulsumickimi61 ballicoreklerim evet bizde eşimle kullandık ve faydasını gördük erkekler için özellikle çok faydalı aktardan alın derim şifa olur inşaallah🤲🏼
Deletedmom2 ballicoreklerim hamilelik öncesi kullanmıştım Demir ve kanım çok düşüktü iki ay içinde öyle yükseldş ki doktor bile şaşırdı, şimdi doğum yaptım yine başladım içmeye çok faydalı ve lezzetli 😋
DiplomaliEvHanimi ballicoreklerim hayır canım Nisan ayında kürtajı oldum geçen ayda 18 günlük gecikmeyle adet oldum😊 gecikme olduğu zaman rahim bebek ariyo derler ya. Biz de hiçbir sorun yok bu seferde onu deneyelim dedik
ballicoreklerim DiplomaliEvHanimi inşşşalah olır canım rabbim size de nasip etsin yanlış anlama sorduğum icin ben hamile arkadaşlar kullanıyor mu diye merak ettim ☺️💜🙏
BeybininAnasi 1ogrencianne canım nereden aldın orijinalini? Ben aktardan aldım ama o kadar belli ki gerçek olmadığı... çok şekerli, daha buruk bir tat olmalı diye biliyorum.
1ogrencianne ballicoreklerim @Sevdaoyku Gece yatmadan bir yemek kaşığı içiyordum canım. Ev yapımını anlıyorsun zaten demir ilacı tadı gibi içimi zor ama yararlı 😊 Doktorun verdiği vegaferonu da içtim ama. C vitamini ile almaya çalış çabuk etki ediyor. Mesela ben içip üstüne bir elma ya da portakal falan yiyordum 😊
ballicoreklerim gulsumickimi61 canım ben hamileyim bebelerler icin istedim içmek zaten bizde bunu tüp bebek öncesi eşime almıştık kullandı o sonra tüp bebek yaptık biz cok iyi gelmişti ☺️🙏😍 bebeklere iyi olur mu bilemedim
ballicoreklerim 1ogrencianne ben kaşık kaşık yiyebilirim kokusunu fln cok seviyorum ama keçiboynuzu pekmezinin ☺️🤤