Lindam Selam kızlar eşim ciğer almış yarın için ama yenmez diye duymuştum. 31 haftalığız sıkıntı olur mu? Doktoru yasaklayanlar mı?
FSCMK Lindam yenir neden yenmesin ellenir bile bu leke olayına inanmayın doktorun da yasak dediğini duymadım
Raniniii Lindam yenir tabikide neden yenmesin kendin yapmaktan çekinirsen başkasına yaptirip yiyebilirsin
Lindam FSCMK Raniniii defne55 Çok fazla A vitamini içerdiği için yenmez bebeğe zarar verir diye duymuştum o yüzden sormuştum
Lindam Raniniii FSCMK defne55 ilk üç ay Doğum kusurlarına neden olabilir diyor sonrasında da az yemek lazımmış. İnternete güvenediğim için buradakilerle sorayım dedim. https://www.hamilelikbelirtileri.co/hamilelikte-ciger-yenir-mi/
Mihribaliyar Yiyebilirsin elbette her gün yediğimiz bir şey değil sonuçta sadece sakatatta aşırıya kaçmamak gerek.
Raniniii Lindam canim zaten hergün yemiyosunki 🤣 yiyebilirsin birsey olmaz ben neler neler yedim hic birsey olmuyor can bu çekiyor
ZmrtDilaa Salam sucuk Ciğer belirli bir ayaaa kadar 7 8 aya kadar yani et bile dokunma demiştiii drrr...
Deletedmom2224 Lindam ilk haftalar içeriğindeki fazla A vitamini yüzünden yenilmemesi gerekir ama artık 31 olmuşsunuz abartmadan yiyebilirsiniz 😊 sebebi de fazla A vitamini bebekte anomalilere sebep olduğu icin
Guguk Lindam çok fazla yemediğin sürece bi kerelik yiyebilirsin. Fazla A vitamini içeriyor o yüzden fazla alınması gebelikte sakıncalı
Yenianne65 Lindam içinde çok fazla a vitamini var çok fazlası da bebek için zararlı en fazla bir porsiyon yiyilebilir bende çok severim ama vitamin de aldığım için yemedim hiç ciğer
Raniniii Lindam dalağı bende yedim ilk zamanlar kayinpederim suratim cok beyaz diye az az pisirip yedirmisti kan yapsin falan demisti sonra yemedim ama ara ara yersin bu tarz seyler iyi pismis olsun sorun olmaz cnm