kadernurr 35 haftaligim atletim de normalde kucuk.kucuk.damla lar goruyodum daha demin atletimi degistirirken kendiliginden ayni anda damla.damla.olup bembeyaz sutum akti akiyor ucu dolup tekrar akiyor boyle bisey yasayan oldumu acaba birseyin belirtisi degil dimi 🙄 ilk.gebeligim
Kubraseyit00 kadernurr degil canim korkma ilk gebeliğim de 25 hafta gibi geldi gayette sancisiz guzel bir gebeliğim vardı:)
defne55 kadernurr bende 37 haftadayım ilk defa geçen gece akmış sabah bi kalktım tişörtüm sertleşmiş 😂😂
Birminiksusamtanesi kadernurr 22 haftadayim 14 haftadan bu yana minik minik akiyordu gecenlerde baya akti bebek aglamasi vs oldugunda oluyor genelde bende istemsiz yani bi sızı oluyor bakiyorum sut geliyor dr.a sordugumda hormonlardan kaynaklı normal demisti
Gulfem07 alchn benim 28.haftam göğüslerim hâlâ aynı:D nerde bu sütler😂ne zaman oluyor acaba merak ettim sadece uçları yeşilimsi beyaz gibi kurumuş ellemiyorum hiç
alchn Gulfem07 benim cook normal hafif alt kısmında kızariklik oldu oda kesin catlak sanki büyüdude bide catliyo utanmadan bari bebegime süt verse😂😂