Ylmaz Eveet bu forumda hep doğum hikayeleri okurdum. Sorunsuz bir hamilelik süreci geçirdim. Sonunda bende sona doğru yaklasıyordum. Kontrollerimiz sıklaşmıştı. 36. Haftadan itibaren nst kontrollerimiz başladı. Gidip geliyorduk haftada bir defa. Nst de sancı olmayınca geri geliyorduk. 38.haftaya geldik minik prensimin hala gelmeye niyeti yoktu. 39+1 de kontrolümüz vardı. Fakat kontrol gününe yetişemeden doğumumuz oldu. 23 ekim gecesi misafirlerim vardı. Hiçbir belirtim yoktu. Ne sancım ne de nişanım vardı. Bende heralde 40 haftayı dolduracagız dye düşünüyordum. Misafirlerimi geçirdim. Yattım. Sabah bes bucukta bir kalktım tuvaletim geldi sandım lavaboya gittim. Cıkıyordum ama bakıyorum ki suyum geliyor. Neyse nişanım gelmemişti ama. İlk gebeliğim olduğu için burada okuduğum kadarıyla lavobodan cıktım. Dusa girdim biraz oyalandım. Sonra hastaneye gittik. Çatı muayenesi yaptı ebe. Açılma yoktu ama suyum geliyordu. Oradan cıktık kendi doktorumuza gittik. Yarım saat sonra kendi kontrol yaptıgımız hastaneye vardık. Açıklığıma baktılar. 1.5 cm açılmam vardı. Suyum da geliyordu. Yatışım yapıldı. Odamıza geçtik. Üstüme uzun gecelik giydim. Arada hemşireler muayene ediyordu. Aksam oldu hala açılmam ilerlememişti. Nst kontrollerini ara ara yaptılar. Bol yürüyüş yaptım. Plates topunda egzersiz yaptım. Sancılarım aksama dogru düzensiz düzensiz basladı. Gece 3 te açılmam olması için alttan ilaç verdiler. 25 ekim oldu hala oğluşum gelmek bilmiyordu. Sancılarım düzensiz olarak yne devam ediyordu. Öğleden sonra suni sancı verdiler. 15.40 ta sancılarım sıklaştığı için doğumhaneye alındım. Sağolsun hemşireler ve doktorum cok iyiydi. Doğumhaneye girince hemşirelerden rica ettm sancım girdikçe belimi ovdular. Sağolsunlar. Daha sonra çatala çıktım. Doktorumuz geldi. 4 - 5 tane hemşire vardı ebe vardı başımda. Doktor baktı. Doğumum başlıyordu. Sancım geldikçe ıkınmamı söylediler. Aynı şekilde bende sancım geldikçe ıkındım. Bebek aşağıya inmemişti. O yüzden doguma kadar zorlandım. Çatalda sancım geldikçe ıkındım. 3. Ikınmada bebeğimi kucagıma koydular. Hemen ağladı ama kendini yormadan ☺️ 25 Ekimde 15.40da girdiğim doğuma 16. 02de minik Emir Talha'mı kucagıma aldım. Tarifsiz duygu. Allahım isteyen herkese versin. 5 tane dikiş atıldı. Ve doğumhaneden gülerek çıktım.
Betullmim Maşallah gözünüz aydın 😊 biz de bekliyoruz pek belirgin birssy yok 38 haftamiz doldu. Allah analı babalı büyütsün