Kbrabalk Karaman bende 12 haftama yeni girdim bugün bende kötü oldum midem çok fena dün bişeyim yoktu 2 gün oluyor 3 gün olmuyor bende anladım ama bugün fena 😕
asyaa15 Karaman bnde 13 e Girdim. Bulantılarım bayadır azaldı şükür arada oluyor tabide eskisi kdr yok. Bel agrım var sadece biraz o kdr. Mide yanmam gecti olursa da süt ile geciyor. Bu cuma ikili tarama sonucu alacagz inşallah 😇
Tutku92 Karaman benim 12 haftam bu gün bitiyor. Yarın 13e giricez İnşaAllah. Aman kendi nazarım değecek kendime ama bu güne kadar hiç bulantım olmadı. Ne canım çektiyse yedim. Allah her kadına sıkıntısız hamilelik nasip etsin. Anne olmak zordur çünki.
kitapkurdu Karaman 11+5 olduk baya hafifledi bulantım. Korkuyordum ama bugün bebeğimi gördüm. Maşşallah çok sağlıklıydı ☺️
Sumeyye19112 Karaman benim özellikle sabahları çok oluyor bulantım. Bir de koku hassasiyetin var o zaman çok bulanıyor 🤢 bu arada isminiz dikkatimi çekti Karamanlı mısınız? 😊
Ekg Bende 11+4 günlüğüm bugün ayrıntılı ultrason çektirdim. Sonucumuzu çarşamba öğrenicem inşallah birşey çıkmaz. Bulantı konusu da oluyor galiba folik asit ten ağzımın tadı olmuyor hiç ilaç kullanıyorum onzy yoksa çok kötü oluyorum maalesef inşallah daha fazla uzun sürmeden atlatırız bu günleri..
Ekg Ceylan35 benimde 2.Gebeliğim ilkinde hatırlamıyorum ama İnterneten baktım 12 hafta da ilk 18 25 hafta arası 2. Ultrason çekilir yazıyor bana da erken gibi geldi fakat doktor yönlendirdi sonucu yarın öğrenicem bakalım
Esrakara74 Karaman bende 13+6 yim benim de baya azaldi bi aksam oluyo iki uc gun olmuyo istahim da yerine geldi cok sukur 10-15 gundur guzel yiyebiliyorum
Ekg babyshark__ devamlı değil fakat arada oluyor bel ağrısı ama bir dönem kalça ağrısı çektim oturup kalkarken çok rahatsız etti şimdi yok şükür