Eacem Asilduru iki bebegim var biri 1 yasinda digeri 8 gunluk uykusuzluk çok fazla yasiyorum ama hala yatmaz aklimda degil gunduz işe surekli yatsam diyorum ama ev işi béni bekliyoooooooo bi yardimda yokkk
Minikmucizemmm Asilduru malesef Benimde 🙄 Birde üstüne grip oldum belimin ağrısından uyuyamıyorum yA sürekli kalkıyorum sürekli 18+1 💕
Ozlemr Asilduru 26+4 günlük hamielyşm. Uyuyamıyorum bel ağrısından sürekli dönüp duruyorum çok mutsuzum uykusuzluktan çatlasamda rahatsızlıktan uyuyamıyorum😰
Dogabebek Cskn_025 canim mutlaka tedavi ettir islem yapmasalarda agriyi durdurucu yontemler var. Bende cok cektim. Kac haftaliksin son zamanlarda hic dayanilmaz.
FatmaAydnzcan Bende 39haftalık hamileyim.Mide yanması artık dayanılmaz bir halde .Uyuyamıyorum sancımda YOk henüz.Rabbim kurtarsın hepimizi 🙏🏻😟
Cskn_025 Dogabebek 28 hafta dayım hiç dayanılmıyo dün doktora gittim antibiyotik ve ağrı kesici berdi çok işe yaramadı 😰
Minnak Bende şurada durayım gözlerim yanıyor uykusuzluk tan ama ben uyuyamıyorum 30+0 olduk bi ağrım sancım yok ama uyuyamıyorum 🤦♀️🤷♀️🤰😔
Ozlemr Asilduru daha söylemedim bu hafta başladı. Bir daha gittiğimde söylicem. Senin bi bileğin var mı acaba bu konuda
Dogabebek Cskn_025 2 gune etkisini gosterir canim. Bende 2 kutu antibiyotik kullandim. Kanal olmasi gereken disimin icini temizledi doktorum. Ayda 1 gidip temizlettiriyorum. O sekilde agri olmuyor. Dogumdan sonra tedavi olucam insallah🙏