Alexandre Kizlar gece post actim suyum geldi evde yalnizdim .eşim işte cagirmakla cagirmamak arasinda kaldim dus aldım su musluk gibi akmaya başlayınca hemen eşimi aradim 4.45 gece geldi hemen ustumü giydirdi. Acile gittik.4 cm açıklik geldi alttan muayene sirasında nişanım geldi serum bağladı doğum başladı dedi .sancılarim cok vardi .ebe kendi sancınla doğurursun .bende sevinmistim ama sancılarım durdu .suni sancı verdiler .sonra 1 saat içinde 6 cm aciklik oldu sonra 1 saat sonra da 8 .yani saatte 2cm aciklik oldu sonunda 10 cm de doğum odasına aldılar .dogum odasına giderken kafasi cikti bagirdim biraz .minik paşam doğum odasında beni cok tutmadı 20 dk da acı çekerek dogurdum 5 dikişim var .ama maalesef minik paşam in solunum sıkintisi cikti küvese aldılar dua edin .🤲
Suziiaannee Alexandre Allah sana da oğluna da sağlık sıhhat versin canım üzülme inşallah saatler içinde kucağıma aldım diye yazarsın bizlere 😍🤲🏼 İnşallah kontrol amaçlı almışlardır 🤲🏼
Livask Alexandre gözünüz aydın. Çok geçmiş olsun. Bir an önce sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallah yavrunuzu🤲🏻
Bebekveannesi Gözün aydın canım kaç kg doğdu. Allahın izniyle bir kaç güne çıkar arkadaşımında öyle olmuştu bir gün kaldı sadece içini ferah tut canım.
ylzzz Alexandre merak etme solunum sıkıntısı var 10 günde çıkar dedikleri bebiş bile erkenden çıktı doktorlar en kötü ihtimali söylüyor sen rahat ol tabiki sapasağlam çıkacak sütünü sağ annesi
Badevehande Haftası ve kilosu güzel aslında herkes 38 e sezeryana gün veriyor niye böyle olmuş acaba acil şifalar diliyorum 🙏
Alexandre Kizlar dogum odasina giderken kafasi cikti yani kafasi bacak aramda aci yasayarak doğum odasına goturdüler ondan olabilir mi?
Suziiaannee Alexandre kakasını yemiş mi canım enfeksiyon ondan olabilir ciğere kaçınca küveze alıyorlar ya inşallah ondan değildir açıklama yapmadılar mı da seni böyle düşüncelere sevk ediyorlar 🤦🏻♀️
Suziiaannee Alexandre dua her zorluğun anahtarıdır 🤲🏼 Allah a sığın canım doktorlar elinden geleni yapar zaten bir iki güne kadar kucağında olsun inşallah 🤲🏼 Sen sütüne odaklan canım şifasına daha çok katkı sağlarsın 😍