Dibeee Bursa da oturan hamişler hangi hastaneye doktora gittiniz muane ücreti dogum fiyatı ve memnun kaldınız ı??
Deryadefne23 Dibeee cnm bu kaçıncı bu postun fıyatla ılgılı burda vakıt gecırecegıne hastanelere danısabılırsın geçen postuna cevap vardığımız halde bı tsk bıle etmedın üstüne hala aynı postu acıosun anlamıorum kı derdınız ne
Kaysenur61 Dibeee merhaba ben esentepe hastanesine gidiyorum doktorum rampia hanım muayene ücreti 135₺ Güzel bir hastane
Kaysenur61 Dibeee ama size tavsiye olarak zuhal hanımı öneririm kendi kliniği var 180₺ ücret ödeyip 2 kez muayene oluyorsunuz ve çok güzel ilgileniyor ben taşındığım için gidemiyorum
pyymamm Dibeee jimer mehmet aral atalaya gidiyorum henüz doğum ücreti kesin değildi marta kaldığım için. Muayene ücreti 230 tl
Dibeee Deryadefne23 bir bebeğim daha var giremedim daha yeni girdim jimerr gidiyorum zaten onla ilgilipost acmıştım daha önce size illa cevap vereceksiniz diyen yok size sormayacagım kaç kere soracagımı bakım cevap verenler var sonucta demi?
Dibeee Deryadefne23 Allah sana akıl versin bence seni niye ilgilendirdiği bukadar ya ha 4 haftalık ha 30 haftalık ne farkediyor engelle görme zorla yorumlara atla diyen yok sana
Dibeee Deryadefne23 sanan arkadasım sananee istediğimi yazarım sana mı sorcam hamilelik stres yaptı heralde sana beynin sulanmıs saaaanaaaneeeee bak işine.
Deryadefne23 Dibeee Senın beynın sulanmış sulanmasa kac defa üst üste aynı soruyu sorup kendını tatmın etmeye calısmassın
Dibeee Deryadefne23 of sananee diyorum kızım kendi işine bak ya bos bos evinde yeterince ilgimi görmüyorsun millete sarıyorsun burda bos yapma
Deryadefne23 Dibeee kızım ne ya ıyıce sevıyesızlestın asıl Senın ısın yok sabah akşam burda post açmakla meşgulsün gereksız gereksız
Dibeee Benim cocugum var canım ama senin neyin var isin gücün varmı bilmiyorum o yüzden dahada cevap bekleme kendi kendine atıyosun kasınıyosun git kimse sana yorum yap düsünceni soyle demedi