Sinem321 Evet kızlar iki gündür karın ağrısı çekiyorum bugun kasıklarım ağrıyor ve anlamadığım bir miğde bulantısı var bu arada 38+6 yım benm sorum nişan illa önceden mi gelir sancı dan önce yaniiiiii sancı tuttuktan sonra nişan gelmesi gibi Bi durum var mı ilk gebeliğim bilmiyorum bugun de ağrılarım fazla olunca doğum yaklaştı mı yaklaşmadı mı anlamıyorum ve iki üç gündür normal akıntım oluyordu ama şimdi sarı sümüksü yapıda diyolar ya öyle geliyor
Cnsakf Sinem321 günümüz aynı 😬 bende aynı şeyi yaşıyorum 3 gündür sancılarım çoğaldı ve ağrı çok oluyor belimden. Ama süreleri düzenli değil
Fureya Sinem321 bende bilmiyorum. Belimde geçmeyen Bi adet sancısı var sabahtan beri ve kasıklarıma baskı hissediyorum. Karnım da sertleşiyor. Nişan bekliyorum sürekli..
Mzyyn_93 Sinem321 bende ayni 38+6 dayım kaburgalarimin sizlamasindan uyuyamiyorum 2 aydir son gunlerde etlerim aciyo resmen yalanci sancilarimda cok hayirlisiyla alsak kucagimiza 🤲
Cnsakf Elmalipasta yalancılar bu kadar şiddetli olmuyordu kasılmalarla beraber çoğaldı iyice ama olabilirde ilk gebelik bilmiyorum ki
Sinem321 Arada bir kasığıma vuruyor gibi bişe oluyo galiba ama benm ki de düzenli değil Bende de sanki adet olacakmışım gibi ağrıyo akıntım fazlalaşınca bilemedim 🤦♀️ sadece bişe farkettim afedersiniz lavabodayken iki kere vajinamdan bişe düşmüş gibi oldu öyle hissettim akıntımıydı onu da bilmiyorum offff 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Sinem321 Rbysf yaa öyle mi ben hep nişan önce diye duydum iki gündür karnım kasığım çok ağrıyor her lavaboya girdiğimdenişan gelmiş mi diye bakıyorum
Suziiaannee Sinem321 bende bekleyim ilk gebelik acemisi olarak 🤭🙄 sancım da kalmadı su da gelmedi 38+4 üz bizde
Elaninannesi1 Sinem321 bende 37+4 üm geçen çarşamba doktorum bi haftaya gelebilir demişti sancım çıkmıştı kasılmalar ve bel ağrım var ama belirgin bişey yok bizde bekliyoruz ne olcak