Hayalet Biz bugün 15 hafta olduk 13+4 de gitmiştim erkeğe benzetmişti bugün gittik yine aynı sonuçta kaldı kendini net şekilde belli etti şuan için netleştirdik ☺️ Sizler ne durumdasınız [url=https://hizliresim.com/qADMRV][img]https://i.hizliresim.com/qADMRV.jpg[/img][/url]
Rabia59 Hayalet Biz 14+3 günlüğüz henüz doktorumuza gitmedik. Ne zaman belli olur çok merak ediyorum. Sağlıcakla alalım miniklerimizi kucağımıza inşallah. İsim düşündünüz mü ? 🥰
zelis63 Hayalet 17+3 bizde öğrendik erkek canm ultrasyonlarımız çok benziyor sanki aynı şekilde uzanmışlar 😅
SnmTt Hayalet bizimde çok benzer bi ultrason görüntümüz var bizimde erkek💙 bu sene çok erkek var kız senesi diyorlardı ama kimden duyduysam erkek🙈
Hayalet Rabia59 hayır düşünmedik işte şimdilik daha aklımızda bişey yok☺️ Sizin de öğrenmenize az kalmış ☺️☺️♥️
zelis63 Hayalet aynen aynen benm ilk kıza benzetildi ama çok küçüktü daha sonra erkek olduğu kesinleşti 💙🤗
Aysizm 12.hafta da kiza benziyor dedi doktorumuz simdi 15 haftaligiz, 3 hafta sonra detayli ultrasonumuz var o zaman netlesecek 😍
Nltka 14 haftada %90 erkek dedi bir doktor ama 16 haftada kendi doktoruma göstermedi ayağını altına almış dedi değişiklik olur mu bilemiyorum ya kesinmi emin değilim 14 mu çok erken öğrenmek için
BetVoL535 Hayır net bişey söylemedi doktorum perşembe tekrar gidicem 2li tarama testi oldu onu öğrenmeye gidicem cinsiyeti de belli olur umarım 🙂
Ipek86 Hayalet biz carsamba 16+0 oluyoruz.. 13 haftalikken sanki bacak arasi bos gibi dedi, bakalim cuma ne dicek🙈 saglikli olsunda aslinda cokda merak etmiyorum nedense🥰
Suzii94 Ipek86 inşallah gösterir bende 16+1 de gittim dayanamadım ama göstermedi hala meraktan ölücem 🤭
Luisluis 13+4 de bir doktor kesin kız dedi 14+5 de göstermiyor dedi başka bir doktor,baya uğraştı kız gibi görüyorum dedi umarım değişmez 100 gr dedi en son çok değişik geliyor 100 gr minicik birşey ❤️
Suzii94 16+4 üz kemik yapısına göre erkek demişti doktor 3 gün önce. 4 kasıma yine randevu aldım babası görücek diye inşallah ozman kesin öğrenirizde ciciler bakmaya başlarız çoookkk güzel şeyler var ya insanın içi gidiyor 🤗 Allah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin amiinn 🙏