Ayzalinam Bugün doktor randevusu vardı gittim çatı muayenesi oldum fakat açılma yok dedi sancılarım da 40 50 arasında çıkıyor benim gibi olanlar var mi 4 saat sonra tekrar nst istedi
Htczmra Canım bende 39 haftaligim on gün once 3 gün hastanede kaldm nst takibi yapıldı benimde aynı sancilarm o düzeydeydi ama benim 30. Haftadan beri kasilmam var doktorum biraz suni sancıyla da destekleyip doğumu başlatmak istedi ama bebegim biraz geri kalms suni sancıyi hiç istemedm hem bebeğim biraz daha kilo alan hemde kendi gelsin istyrm doktorda imza karşılığı çıkardı şimdi beklyrm 39 oldum ama sancılar artmiyo bu gidişle yine suni sancıyi alcm gbi geliyo
Ayzalinam Htczmra Cuma tekrar kontrol dedi herseyi yapıyoruz ama bizim yavrular biraz nazlı galiba ağırdan alacaklar herşeyi
Htczmra Ayzalinam Aynen öyle galiba benimde hiç acilmam yok persembe tekrar gitcm napcz bilmym bebek gelmiyo yeri iyi sanki hiç gelmick orda durck gbi geliyo 🙃
ikos_defne_27 Ben de 40+2 oldum hala sancım açılmam falan yok ilişkiyi deniycem bi de bakalım belki tetikler
sevgitekes ikos_defne_27 bizde 40+0 uygulamaya göre ama 38+2 de dogduk aceleci çıktı darısı size inş 11 gunluguz 😊