dyg135 Arkadaşlar merhaba Ben 2 aylık hamileyim.Hamileliğimi öğrendiğimden beri rahatsızım daha doğrusu hamile kaldığımı rahatsızlandığımda acile gittiğimde tahlil sonucu öğrendim. İlaç kullandım birçok serum verildi parol ve bilmediğim serumlar antibiyotik bile kullanmak zorunda kaldım. Kendimi toparlayasıya kadar bunlar tabiki doktor takibindeydi ve daha yeni atlatıyorum.Bu seferde dolguluk dişim ağrımaya başladı apse yaptı, doktora gittik, müdahale edebilmek için çok erken olduğu söylendi 3 gündür parol alıyorum bebeğim çok küçük içim hiç rahat değil ama dayanamıyorum ağrısına benim sorum şu öğrendiğimden beri anlattığım gibi aldığım kullandığım ilaçlar özellikle parol bi sakıncası olur mu çünkü ilk 3 ay mümkün olduğunca alınmaması gerektiği söyleniyor. Bebeğimde daha sonra bi sağlık problemi olmasından çok endişeliyim ben gibi olupta herhangi bi sıkıntı yaşamayan var mı? Teşekkürler
Cigdem07 dyg135 Canım sadece parol içebiliyoruz zaten hamilelik boyunca ben içtim 1 tane gerekmedikçe almadım ama diş ağrısı başka bişey bende çok çekiyorum diş ağrısı karanfil yağı kullanabilirsin. Parolun normal bi insana bile etkisi yok zaten .
Nurcan6148 dyg135 Canım benim migrenim var ilk 5 ay parolle yaşadım.Doktorum günde 3 defa alabileceğimi söyledi.
Yildizim5 dyg135 doktorum bana parolun hiçbir sakıncası olmadığını söyledi bende antibiyotik kullanıyorum boğazım kötü oldu mecbur kaldık hastalığın ilerlemesi daha tehlikeli
dyg135 Cigdem07 Çok teşekkür ederim canım inşAllah dediğin gibi daha ilk ayları organları falan oluşmaya başlıyormuş ya mümkün olduğunca içmeyin diyorlar ama dayanamıyorum çalışıyorum birde evde yatıp dinlenemiyorumda dediğin gibi bi problem yaşamam inşAllah
Cigdem07 dyg135 Korkma canım hiç bişey olmaz bende içtim şuan 35 haftalık hamileyim şükür bi sorun yok bebeğimde bende cok iyiyiz yoksa duramayız ki bizide düşünsün ilaç yapanlar 😃 hamileyiz diye ölelimmi
Pnrkcyr Ben de haftada 1 parol alıyorum nerdeyse baş ağrılarımdan dolayı migrenim var☹️☹️ İlk haftalarımda da bilmeden arveles parol plus falan içtim inşallah Allah korumuştur gönlünü ferah tut