EymenTuana Herkese merhaba ben 7+3 haftalığım. Dün sabahtan beri başlayan ani nefes daralma sorunum var otururken ve sol tarafıma yattıgımda cok hissediyorum. Sağ yatınca uyuyabiliyorum. Nefes darlığı icin erken olduğunu düsünüyorum acıkcası acaba baska bi hastalığım mı var diyede korkuyorum.. benim gibi olanlar varmıydı varsa bu durum geciyormu? Ve bana bu konuda öneriniz ne olur :(
Cokokuyan_dorukusunannesi48 EymenTuana Canım ilk haftalarda vucüt bebeğe uyum sağlamaya çalışıyor damarlarındaki baskı artıyor.Açık hava yürüyüş ve bol su içmek ve kan yapıcı besinler tüketmek seni rahatlayacaktır.Ama ara ara gebeliğin ilerledikçe devam edebilir.
aslimutlu1 EymenTuana yaglı agır yemekler yeme . Bol yürüyüş yap . Damarlarında tıkanıklık olabilir . Bol bol yürüyüş 🥾 iyi gelir .
[silindi] EymenTuana bir Önerim ama korkma çünkü bendede aynı oluyordu, ilk zamanlar çektiğim nefes darlığını şimdi çekmiyorum bebek kocaman olmasına rağmen.
Vava EymenTuana hiç telaşlanma bende 6 hafta ve 8 hafta arasi oldum suan 9 haftaya gircem hemen hemen duzeldi telaşlanma vicudun alişiyor yeni degişiklikler oluyo ondan ben dr sordum
aslimutlu1 EymenTuana tamam işte doktor bakmıs . Demek ki , hamilelikten ötürü . Bazen hamilelikte cıkıyor bazı durumlar . Bol yürüyüş yap nefesin acılsın 😕 seni telastırdım özür dilerim 😫
EymenTuana Kızlar simdi iç hastalıklarından cıktım, dr solunum dinledi bisi bulamadı tabi rontgen ve diğer seylere sokamıyorlar gebe olunca. Acaba kalpten gelen bisiymi kafayı yicem bana lansor verdi dr sor dedi ama kullandırtır mı bilemiyorum :(