tubaemrah45 Kaçıncı haftada çantanızı hazırladınız ? Erken doğum riskine karşı 30. Hafta nasıl hazırlamak için ???
Guligul tubaemrah45 alisverisleriniz tamamlandiysa hazirlayabilirsiniz neden bekleyesiniz. Hazirlayin dolaba kaldirin temiz temiz dursun iste ne guzel.
Emofoise tubaemrah45 bende 29. Haftadayım bu hafta hazırlayıp koydum ağırlaşırsam zor olur diye hazırla kenarda kalsın bence
Ozlm_krn Ben 31 haftalik hamileyim gecen hafta hazirladim ne olur ne olmaz diye. Birde cok agirlasinca zor olcak gibi geldi
12345678 tubaemrah45 ben de 29. Haftamdayım daha hic bir hazırlagım yok yeni başlıcam bu hafta agırlastım agrılarım cok fazla cok iyi yapmıssınız cantanızı bile hazırlıcakmıssınız ben de daha beşik araba kıyafet cok cok alacagım şey var 🤦🏻♀️ En iyisini yapmıssınız
Simsim6 tubaemrah45 33 haftadayim bugun hazirladim, aklima gelen birsey olursa sonradan ekleme yaparim diye son dakkaya birakmak istemedim. Ütü islerini de bugun hallettim pertim cikti iyi ki daha sonraya birakmamisim diyorum😁
ikicocukannesi_ tubaemrah45 bizim 25. Haftada bebiş ters duruyordu erken doğum olabilir dedi şuan 32 olduk çok şükür 25de hazırlamıştım herseyi