Asleker Selam herkeze 13 haftalık hamileyim ikinci gebeliğim hamile olduğumu öğrendiğim günden beri hep erkek hissettim rüyalarımda hep erkek gördüm ama bugün kız dedi doktor sizce yanılma payı oluyormu bu haftalarda.?
Sonay Asleker ben ilk gebeliğimde oğlum olcak diye hissettim rüyamda erkek bebek görüyorum oyle oldu. Ikinci gebeliğim kız olcak diye hissediyorum iki kere gittim kız olabilir büyük ihtimal kız dendi . Bende 16 haftalıkken Bikere daha git o zaman daha net belli olur . Allah gönlünüze gore versin ☺
Lmnkeskin Asleker bende hep erkek hissettim herkese erkek olcak kesin dedim ama Allahın izniyle kızım oluyor hissetmekle bende de olmadı 😌
pamuksekerinannesi Asleker Ben baştan beri kız hissettim herkes erkek dedi.. Kızım oluyor çok şükür 🙏 Senin daha çok küçük ben 18 haftalığım yarın bi kere daha kesinleştirip öyle alışveriş yapcam.. Biraz bekle bence ama yanılma olur mu bilemem 🤷♀️
Nurarslan Asleker cnm bnada 13haftalik kesn degilim ama kiz dedi bnmde cuma kontrolum var 15haftalik oldum kesn soylick.doktorun iyise yanilma olmuyor.tabi her doktr icn gecerli degl
Asleker [bilinmeyen] bilmem hep erkek gördüm hissettim hatta çok emindim üzülmedim tabii her ne olursa olsun sağlıklı sıhhatli olması tek duamız
Asleker Nurarslan bilemicem ki ya aslında sağlıklı olsun tabi tek istek öncelikle bu ama ilk zamanlar erkek erkeğe benziyor lafları rüyalar falan olunca demek ki hazırlamışım kendimi o yüzden tuhaf oldum
Nurarslan Asleker bende sizin gibi hep erkek hissediyor ruyamdada erkek cocuk goruyorum.Bugun bile ruyamda ultrasonda net erkk oldugunu goruyorum.cuma gidicm bakalim ne dick ogrenince yazarm hemn💜
humaninannesi61 Ben rüyalarımda hep kız görüyordum. Belirtilerimde hep erkekti ve erkek hissediyordum ama tutmadı. Kızım olacak İnşaAllah 😌 Çok üzülmüştüm nasıl hissedemedim diye. Bazen annelerde yanılabiliyormuş😌
Sudenazz Benim 16. Haftamda kız dedi doktor şuan 17 haftalığım yanılma payı var mı acaba bir an önce alışveriş yapmak istiyorum ☺☺
gulcins Benim 22. Haftaya kadar detaylı da dahil kız denildi ilk gebeliğimde ve inanılmaz derecede erkek hissediyor asla kız denilmesine kulak aşmıyordum gerçektende oğlum oldu😍😍😍 şimdi ikinci gebeliğim 9+4üm ve birşey hissetmiyorum