Rbs111 Dilek1661 17 den 22 ye kadar hiç düzgün hissedemedim 1 hafta hissetmediğim bile oldu normal yani
Edaliiii Rbs111 gerçekten mi hastaneyi arıyorum ebeyi ikna edemedim hissediyorum seğirme iki gündür yok hareket diyorum hissedemezsin 24den önce diyor mümkün değilmiş simdi mesajları okudum normal mi bu yani 🙄
Dilek1661 Ocean evet bazen benmde serleşiyor ama sırt üstü yattığımda hareket ettiğinde derimin hareket ettiğini görüyorm🙂
Tgbayldz Bende şuan 19+4 haftalığım tam olarak hissediyorum diyemiyorum. Bir kaç kere dokunduğunu hissettim sadece. Bugün ultrasonda çok az hareket etti ama kalp atışları normaldi. Geçenki ultrasondada pek hareketli değildi. İki gün önce gıda zehirlenmesi yaşadım maalesef 😑 içime birşey oturdu bugün hareketli görmeyince doktor biraz yorulmuş demekki dedi yada uyuyor olabilir dedi. Sizinkiler nasıl acaba? Ultrasonda hep kıpır kıpırlar mı?
Dilek1661 Tgbayldz 3 hafta önce gittiğimde hareketliydi ama o kadar köpür kupür değildi ama son iki haftadır böyle çok hareketliydi bugün hareket etmeyince korktum ama şimdi yine kıpır kıpır Cuma görücez inşallah🙏