madl41 Gündüzüm gecem birbirini tutmuyor 🤷♀️ İyiyim desem akşamına sancım başlıyor🙄🥰 Bide bebiş hareketleri azaldı sanki🤷♀️🙄Sizde durumlar nasıl❓☺️
nimett madl41 sancın varsa bebeğinde erken gelir belki benimde tam tersi hicbirsey yok sanki hamile değilim 😂
Yagmurceren0 madl41 aynen bizde öyleyiz bu aralar bi iyiyiz bi kötüyüz 37+3 haftalık hamişim bi anda sancılar felan artık sabırsızlanıyorum valla
CerenAkbulut madl41 37+1 benimde hareketleri azaldı ama ediyor tabikide. Geceleri adet sancısına benzer yalancı sancıladım oluyor ama 1-2 saate geçiyor. Birde yürürken baya zorlanmaya başladım artık aşağı kısım çok acıyor.
Meryu madl41 37+0 kontrolüm vardı bugün. 11.11.2019 saat 1e sezaryen tarihim belirlendi. Korku var içimde hepimiz Allah’a emanetiz 🤷🏻♀️
madl41 Yagmurceren0 Beni de korku neşe endişe aldı gidiyor 🤷♀️ Her akıntımda acaba nişan mı diye diye kafayı yedim
Yagmurceren0 madl41 aynen canım bende bide bi kaç gündür akıntım çogalmaya başladı bugunde bi baş dönmesi mide bulantısı hergünüm farklı geçiyor ama herşey onlar için☺️ Rabbim isteyen herkese versin bu çok farklı bi duygu.
madl41 Yagmurceren0 Ayy benimde akıntım açık bi sarıya döndü ama enfeksiyon falan yokmuş🤷♀️ 2-3 gündür mide bulantısı bendede var bide çok halsizim başım dönüyor ara ara 🙄
madl41 Yagmurceren0 Bence kanala yerleşiyor 😅😅🙈 İnşallah öyledir ☺️ Sağlıcakla kucağımıza alalım da başka bişey istemiyorum
madl41 CerenAkbulut Leğen kemiğim benim de çok ağrıyor gün içinde acaba doğuruyorum mu dediğim çok oluyor🙄
CerenAkbulut madl41 hem leğen hem kaburgalarım ağrıyor benimde nereden geleceği belli olmuyor fakat doğum sancısı çok ayrı bir şeymiş. Onu hemen anlarsınız zaten. Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.