Grisayfa Şimdi randevu almak için aradım muayene ücreti 85 lira dedi geçen ay 75 ti daha yıl sonu gelmeden zam yapılmış sanırım varmı son zamanlarda giden ?
TC0101 Grisayfa bende medicine gidiyorum bu hafta kontrolum var bakalım ne kadar ödeyeceğim. Hangi doktora gidiyorsun
Grisayfa TC0101 Fatma Türkan ayan cuma günü için randevu aldım ben sormadan 85 lira muayene ücreti dedi şaşırdım bende neden yani yıl sonu zaten yapıyorlar
TC0101 Grisayfa benimde aynı doktor yılbasını bekleyememişler doğum fiyatlarınada yapmışlardır o zaman kesin
Grisayfa TC0101 sizin ne zaman kontrol benden önce giderseniz buraya yazarmısınız ya zaten çok pahalı bir hastane doktorumdan memnunum diye vazgeçemiyorum ama 2000 lira da sezeryan diyorlar bizi çok aşıyor
Grisayfa TC0101 aradım emin olmak için ya aynen 85 dedi uyuz oldum ya gerçekten bu neyin zammı yani çirkeflik yapıcam gidince kayıcam çizgimden
Mihri23 Bende geçen hafta gittim 75₺ ydi ama 85 olmuş ve muhasebeciyle görüştük doğum ücretleri ile alakalı yılbaşı zamı olacak dendi. Ama ne kadar olacağı söylenmedi bilmiyorlarmış