hellotuuba Kızlar merhaba bebeğimiz için odamıza kullanışlı pratik anne yanı beşik önerileri istiyorum sizden, sepet beşikleri çok beğeniyorum ama çok fazla kullanışlı olmadığını söylediler , kafam çok karışık , alanlar kullananlar önerilerini yazarsa çok mutlu olurum ☺️☺️☺️🙋🏻♀️
Hilaliko hellotuuba valla canım aynısını dusunuyordum bende kullanıssız oldugu ıcın bende vazgecttım e bebekden baby&plus anne yanı beşiğini aldım
Hilaliko hellotuuba dıger odalara bıle gotururum onu ben bakalım bence guzel ama kullanımı nasıl olcak bılmyorum
Nghndp hellotuuba bende sepet beşikler kısa kullanılıyor diye tercih edemedim heyner anne yanı beşik düşünüyorum inceleyebilirsiniz henüz almadık
Junemother Hilaliko Ne kadara kadar kullanılıyormuş acaba fiyatı nedir birde 😊 güle güle kullanın şimdiden
zshin Bende aynı kararsızlığı yaşıyorum odası için büyüyen beşik aldım ama anne yanı beşiğe bir türlü karar veremiyorum çok erken yanımdan ayırmak da istemiyorum
ozgeya hellotuuba Bebekonfor’dan Lara model mobilya anne yanı almıştık.1 yaşına kadar da kullandık.Sonra zaten odasını ayırdım bebeğimin,büyüyen beşiğinde yatıyor artık.
OznurC Ben anne yanı beşiğini elele marka trendyoldan aldım 270 tl ye biz karyola aldığımız için çok abartılı birşey almak istemedik zaten 5-6 ay kullanacağız sadece taşınıp katlanabiliyorda ben kendim kurdum hatta
Ozlm_krn Sepet besik kullanissiz old dusunuyorum en fazla 6 ay yatabiliyolar. BEbekonfordan anneyani besik siparisi verdim bende
ikicocukannesi_ hellotuuba anne yanı beşik olarak n11den aldıkdaha kullanmak nasip olmadı ama ürün hem uygun çoğu yere göre hemde eksiksiz geldi ürün fiyatı 453 tl
Kadircanmom Ben de instagramda gördüm kiwi sleper ahşap ayaklı anne yanı beşik ve kapatılıyor da görüntüsü şık