amineeliff Kizlar ben 34. Haftanin başındayim 2 gundur adet ağrısı gibi karnim agriyor belime de vuruyor fakat kisa zamanli. Geceleri yatakta donerken aci cekiyorum kasiklarimdan ve yürürken penguene dönüşüyorum resmen. Bu haftada dogum yapanlar var mi riskli mi yasadigim agrilar dogumun yaklastigini mi gösteriyor bilgilerinize ihtiyacım var. Bu haftalarda doğarsa sıkıntı olur mu sizce?🤔
Cookie_the_pomy amineeliff bütün sorularının yanıtı aşağıdaki linkte ⬇️ Yaşadıkların braxton hicks ve çok normal ➡️ https://imgyukle.com/i/EBjE7c
Mervesnck amineeliff haftalardir yasadigim durum birebir seninle ayni canim bende merak ediuorum 😕 35-2 yim nolcak bilmiuorum
Se19 amineeliff ya bende 30haftalik hamileyim. Bugun biraz ayakta kaldim ondan midir bilmiyorum ama bebek resmen asagiya indi. Yani sanki kafasi cikacak gibi o derece. Yani korkmali miyim bilmiyorum. Bu arada gebeligimde normalde en ufak bir risk yoktu.
Rmysa_29 Benimde var canım acile gittim kalp atışı fln iyidi kaşık ağrısı bebegin kafası aşağıda ondan oluyo
amineeliff Rmysa_29 Rmysa_29 evet benimde onceki randevumda doktorum soylemisti basi asagi inmis diye kasik agrisini ona bagladim ama 8 aydir adet olmayip 2 gundur o tanidik agriyi hissedince bi tuhaf oldum 😃 cok sukur canim benim rabbim bagislasin
amineeliff Cananurunn aynen ya tuvalet icin kalkiyorum 1 dk bile degil nerdeyse uykunun kacmasi imkansiz gibi gorunsede yataga dönüşte uykuya gecemiyorum
amineeliff Cookie_the_pomy cok sagol canım 👍☺️ Kasilma olmayinca emin olamadim ilk kez karnim agridi tedirgin oldum
Almadra amineeliff biran önce doğurmak istiyorum kokusunu içime çekmek istiyorum 🥰 34+3 üz bakalım nasip bi belirti yok ama bakalım
amineeliff Drybrt Ayni haftalarda anne adaylariyla konusunca rahatlıyorum ayni seyleri düşünüp fikirlesiyoruz ☺️🥰
amineeliff Almadra bende ya her belirtiriyi acaba her an dogum mu olacak diye araştırıyorum erken biliyorum ama heyecanlanıyorum ve sabırsızlanıyorum ilginc belki ama emzirmeyi cok istiyorum dogsun ve kucagima versinler doyuriyim istiyorum 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Drybrt amineeliff 😂😂😂😂aynı ben😂her ağrı sanciyi hemen dogurcak gibi hissediyorum bı gelsin artık son günler hiç geçmiyor 😏
amineeliff Drybrt banada ya ne soruyorlar 33-34 hafta diyorum 1 ay var 40 gun var falan.. gecmiyor sanki😀
Drybrt amineeliff aynen mesala belimde ağrı gibi sancı gibi bişey var oturuyorum yatıyorum kalkıyorum yok geçmiyor artık iki gündür sırtımda ağrıyor hayırlısıyla bebislerimizi kucağımıza alabilmek🤲
0biranne Kızlar sabırlı olun zamanında gelsin inşallah bebisleriniz benim 31. Hafta daha erken ama arkadaşım 34+6 da doğum yaptı bebeği maalesef kuvezde 1 hafta kalicakmis solunum sıkıntısı oluyor ayrı geçen 1 gün bile çok yıpratıcı hayırlısı ile zamanında kucaklarimiza alalım inşallah bende çok aceleciydim ama artık 40 haftaya kadar bebeğimi taşımak ıstiyorum ne.kadar kalırsa o kadar iyi Bebiş için sağlıklı doğumlar hepinize🤲🌹🌹🌹🤰
amineeliff 0biranne aynen oyle canım benim elbette saglikli olmasi en oncelikli en onemlisi ama iste o kadar ay tasiyip son ay sabirsizlanmam annelikten heralde ☺️☺️🥰 ozledik daha gormeden♥️