ebis Kızlar eminim benim gibi merak edenler vardır 🙈ileriki haftalardaki anneler bebeğiniz ilk hareketini kaçıncı haftada ve nasıl hissettiniz tarif edermisiniz bizde bilgilenelim :)
Fidan3594 ebis 17.haftada hissetmiştim vajinanın hemen üst tarafında içte kımıl kımıl incecik bir hareket oluyor 🤗
Ebrs ebis 19+5te hissetmiştim. Kelebek gibi seyirme gibi bisey hissettim. Ilk once emin olamadim. Su içip cikolata yedim. Yarim saat sonra baktim yine aynisi olmaya basladi 😂
Lavin_26gul ebis ben ilk 17. Haftamın sonunda hissettim karnım dalgalandı resmen hafif bi şekilde yukarı kalktı indi😊
ipekcatuk_ Cok baska bir duyfu tarifi imkansiz 🥰 ilk 20. Haftada hissetmeye basladim minik minik vuruyordu.. Simdi 32 haftalik olduk yaramaz kiz hic durmuyor icerde sabahlara kadar top oynuyo,bale yapiyo, icimde gondol varmis gibi karnim bir o yana bir bu yana 🤣🤣
Mervezem Lsbebisim 15 16 da hissedenlerde oluyormus tabiki ama ilk zamanlar ben çok nadir iki gunde bir falan hissederdim muhtemelen sanadA oyle olur😁
Ozlemfehmi ebis 19.haftaydi uzaniyodum bi anda karnimda bisey hareket ettigini hissettim emin de olamadim bikac saat arayla yine hissettim emin oldum 😄 esim bikac gun hareketi yakalayamadi ama 2 gunden sonra o da hissetti 😍
Rbs111 ebis canım hareket ettiğinde anlıyosun ne bağırsak ne gaz hareketleri . Çok farklı♥️ Ve hiç beklemediğin bi anda oluyor
Aras_ve_Annesi1914 İlk 20 haftalıkken hissettim hıçkırık gibiydi 🥰 şimd 25 haftalık olduk tekme atmaya başladık yüksek seslere müzik sesine felan baya yayık ayran gibi oluyor karnım 🙂🥰
Ayse4242 13_14haftalarda 19.haftaya kadar kelebek kanadı gibi bseyler hissetmistim 19.haftaya girdigimde böyle seyrime tarzydı