Elifdddd
13 haftama kadar herşey çok güzel gidiyordu 14 haftadayken sağ kasığımda ağrı vardı grıp olmaya baslamıstım hastaneye gittim rahım kasılman var dendi yatıcaksın istirahat edıceksın dendi düşük olabılır kanamn gelebılır suyun gelebılır dendi progeston fitil ilaçlar arada iğneler ve hep yatma psıkolojım cok bozulmustu yürüyünce sanki düşecekmiş gibi hissediyordum sıra geldi deraylı ultrsona sağ tarafta suyun az ve kasılma var dendi bol bol istirahat günde 3 lt su havuc suyu ilaçlar yine morelim cok bozuktu hareket takıbi yapıcaksın denılıyordu ve hareket etmeyınce aklım cıkıyordu ardından doktor değişikliği yaptım bana kasılman falan yok ama suyun az böyle giderse 28 haftada o cocugu alırım dedi suratıma bakaraktan dünysm basıma yıkıldı o kadar streslı hamılelık yasadım ki anlatamam ardından tekrsr değişiklik yaptım eskı doktoruma gidip geliyordum sonrasında bi doktor değişikliği daha yapım dedim eski doktoruma 28 haftada alırım dıyen kısıye herşey yolunda suyun gayet ıyı ve bana böyle böyle demiştiniz dedim güldü şaşırdı ve kontrollerım geldim gittim ondan sonra hersey yolundaydı tabı yıne hareket takıbı ıstenıyordu 21.10.2019 evlilik yıldonumumde da sezeryanla miniğim dünyaya geldi şükür rabbime cok dua ettim 🙏🏻Lahusalık çok kötü geçiyor iyi değilim ama bunuda atlatıcam inşallah nasıl yapıcam bılmıyorum banada bu konuda yardımcı olursanız cok sevınırım