07052019 Kdrkdr aysun_35 ben de 9 Eylülde doğum yapıcam, polikliniğe devam ediyorum. Bilgi aldığınızda paylaşabilirseniz sevinirim. Şimdilik normal doğum görünüyor 36 haftalığım 😊
Kdrkdr aysun_35 😂kimse çıkmadı canım ama ben yapıcam doktorum erkan çağlıyan bu perşembe son kez gidip sezeryan günü alıcam 38+4 üm ben sana yazarım artık😍
Real Kdrkdr benim.bi yakinim yaptı doktoru kim bilmiyorum öyle samimi olduğum biri değil .ama doğumdan sonra yengesiyle bı düğünde karşılaştım stajerler mahfetti falan demişti.
Kbrbydk Kdrkdr merhaba bana da yazabilir misiniz? Benim de kontrollerim orda ve orda dogum yapicam. 27 haftalığım. Normal polikliniğe gidiyorum ben. özel oda fiyatlarını merak ediyorum tek kişilik odaları var acaba denk gelip tutabilir miyiz?
Kdrkdr aysun_35 benim de perşembe kontrolüm var 11.30 da ama gebe polikliniğe gelmicem direk hocanın yanına gidicem eğer o tarfa gönderirlerse karşılaşırız inşallah😍😍 sizin kaç aylık❤
aysun_35 Kdrkdr yarın 16 haftalık olacak inşallah :) bende şimdilik böyle gidiyorum birde başka özel hastaneye gidiyorum .herkes asistanlardan çok memnun tavsiye üzerine gittim ama ben memnun kalmadım
Kdrkdr 07052019 Tabi ki de seve seve❤ bende 36 haftaya kadar hep polikliniğe gittim. Perşembe günü kısmet olursa yazarım tabi😍